ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (62)

hanuca

New member
ספרי לימוד לביה"ס

שלום, יש בביתי המון ספרי לימוד ליסודי ולתיכון שהייתי רוצה למכור.. האם מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת? אני מעדיף שלא למכור לחנויות, אלא ישירות למי שזקוק לספר, כך ששני הצדדים ירוויחו יותר. ואם יש מישהו שמעוניין לקנות איזה ספר לימוד, צרו קשר, אולי יש לי את מה שאתם מחפשים....

מנשה99

New member
לאספני ספרי קולנוע - בן חור

ספר הסרט בן חור 1959 עם כל התמונות (והנפתחות) THE STORY OF THE MAKING OF BEN HUR A TALE OF CHRIST ע"י המפיקים: METRO GOLDWYN MAYER עדיף לשלוח מסר. אשמח להערכה מיודעי דבר.

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (62)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

AndreaCorr ©

New member
הסיפור שאינו נגמר+ספר ללימוד גיטרה

למכירה: הסיפור שאינו נגמר/מיכאל אנדה במצב מצוין וספר ללימוד גיטרה "גיטרה עם כל שיר, בנגינה ובליווי" - חלק א' של יגאל טב-אל אם יש מעוניינים - מוזמנים לשלוח מסר

a Reel Big Fish

New member
למכירה שני ספרים של הארי פוטר

מי שמעוניין הם במצב מעולה ניראים חדשים ומוכן גם להחליף בתמורה לדיסקים.. יש את הארי פוטר וחדר הסודות ואת הארי פוטר והאסיר מאזקבאן

Ferma

New member
מחפש ספרי לימוד מתמטיקה ברמת אונ'

יש עדיפות לאונ' הפתוחה (מכיוון שהם מתאימים ללימוד עצמי) כמו-כן אני מעוניין בחוברות/גיליונות מתמטיקה לחובבים (אבל רציניים - כמו בזמנו, 'גיליונות מתמטיקה ופיסיקה'). תודה רבה מראש, לכולם!

ronita

New member
ספרים של הוניברסיטה הפתוחה

למכירה: אשנב למתמטיקה סימטריה מתמטיקה דיסקרטית חשבון דיפרנציאלי ואיטגרלי (כרך ראשון בלבד)

הצנצנת

New member
מחפשת: "התקרה עפה"/נורית זרחי

מדובר בספר שירה. (אפשר לפנות אלי במסר.)

אמיל של רוסו

אני מחפש את הספר אמיל של ז'אן ז'אק רוסו אודה לכם אם תעזרו לי תודה, עודד.

רואי

New member
"הקוסם" של אייל ברקוביץ'

אני מעוניין לקנות את הספר של אייל ברקוביץ'- "הקוסם" אז לכל מי שיש ומעוניין למכור מוזמן להגיב.... תודה

shualpower

New member
'אחי, היאקוזה' ו'משוואה עם נעלם'

מצב חדש חדש כמו שאפשר לראות בתמונה.

itaym02

New member
ספרי מד"ב פנטסיה ומבוכים ודרקונים

הכל למכירה. בין היתר יש של טרי פראצ'ט, אן מק'אפרי, קיט' לאומר, רוגר זילאזני, lone wolf and cub, מאות חוברות קומיקס מחירים 7-40 שקל

007עדן

New member
סדרת "עולם הילד"

מחפשת את סדרת הספרים שיצאה בשנות ה60 בערך, הסדרה כוללת 5 כרכים כמדומני. שם הסופר יצחק אבנון. אשמח מאוד לרכוש סדרה זו. טלפון:03-5046159 אסנת

yodan

New member
מכירת ספרים - מועצת תלמידים "הדרים"

מועצת תלמידי שכבת י"ב של תיכון "הדרים" בהוד השרון אספה מתלמידי השכבה ובית הספר ספרי קריאה, ספרי ילדים, ספרי עיון וספרי לימוד משומשים במטרה למכור אותם ולהשתמש ברווחים על מנת לעזור לתלמידי השכבה שאינם מסוגלים לשלם בעבור אירועי סיום הלימודים. במקור הכוונה היתה לפתוח דוכן בקניון מרגלית השרון (הסמוך לבית הספר) ובו למכור את הספרים במחירים מוזלים, ואכן הנהלת הקניון היתה מוכנה לשיתוף פעולה שכזה, אך בסופו של דבר כמות הספרים שנאספה (כ-180) היתה נמוכה מהצפוי (600-1000) ולכן לא התאפשרה פתיחת הדוכן כאמור. עם זאת, איננו רוצים שמלאכה של חודשיים תרד לטימיון, וחבל לנו לבזבז את הפוטנציאל לאיסוף כספים מהכמות שכן הצלחנו לאסוף - ועל כן אנו מחפשים דרכים אחרות למכור את הספרים הנ"ל - רצוי מאוד קונה אשר ירכוש את כל הספרים או כמות גדולה מהם (למשל חנות ספרים משומשים), מכוון שאין באפשרותנו לבצע הפצה של ספרים בודדים לכל רחבי הארץ... אם למישהו יש רעיונות - נשמח לקבלם. אם מישהו רוצה לקנות - נשמח אפילו עוד יותר :) מצורפת רשימת הספרים שנאספו.

למעלה