ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (67)

גננית1

New member
דן בראון באנגלית

למכירה או החלפה ארבעת ספרי דן בראון באנגלית

נֵנָה

New member
מי מכיר? למי יש ולא צריך?

זוכרים את הכרכים הגדולים הכתומים של אינציקלופדיה "תרבות"? בזמנו חתמנו על מנוי, היינו מקבלים בכל שבוע חוברת דקה וכשהצטברו כ-10 או 20 חוברות היינו מקבלים כריכה עבה כתומה ומשלבים לתוכה את החוברות... כך אספנו כ-6 או 10 כרכים בערך, ממש לא זוכרת כמה היו בדיוק ... בכל שבוע חיכינו בשקיקה שהחוברת תגיע, והיינו יושבים ומעיינים בה ביחד. הכל היה מלווה בתמונות צבעוניות ויפות והוגש בצורה תמציתית ומעניינת. לאחר זמן ילדינו גדלו עליה ולמדו ממנה המוווון ... אולי ברבות השנים, האינציקלופדיה לא התעדכנה, וכמובן שיצאו אינציקלופדיות חדשניות ומעודכנות יותר והיא נדחקה לפינה במחסן... כשעברנו לגור במקום מגורינו הנוכחי, זרקנו את הכל כי לא נראה לנו שיהיה לנו עוד צורך בהם. לאחרונה נזכרנו ביחד עם ילדינו באותה אינציקלופדיה ופרץ נוסטלגיה תקף אותנו. הייתי מאד רוצה להשיג אותה עבור נכדי, אפילו שאינה מעודכנת, רק כתוספת לאינציקלופדיות החדשניות והעדכניות ... אם למישהו מכם יש את כל הכרכים במצב סביר שאינו זקוק להם ורוצה להיפטר מהם, או מכיר מישהו כזה, אנא הודיעו לי. אני מוכנה כמובן לשלם עבורה מחיר סביר ... ב
מראש

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (67)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

twist1

New member
אגודות היהודים-לוי גינצבורג

בידי נמצא כרך ראשון ואני מעונין למכור.

גדי שבת

New member
ספרים למכירה

אהבה במבחן - ג'וליה פטרקין הסיפורים המוזרים ביותר בעולם - י. יצחק מדריך לתייר באירופה - סימה כוכבי ילדות עשוקה - טובה נגינה יזהר סמילנסקי - דפי ריב Heat and Dust- Ruth Prawer Jhabvala אפריקה של ימינו - חיים מסנג בגידה - סטאן טלצ'ין אין מה להפסיד-ארני קליין כבושי האדם: מלחמת האנושות בטבע והשתלטותה עליו - יצחק לבנון מבחר משיריו- י. ל. גורדון נושאים מרכזיים בתולדות העם והמדינה - אמנון חבר קיצור תולדות ישראל בעת החדשה: מראשית האמנסיפציה עד מלחמת העולם הראשונה - שלמה הורביץ הערבים אזרחי ישראל: יחסי גומלין בישראל בין יהודים וערבים- אסיה רמברג ועדה מושקוביץ אנציקלופדיה של האומות - בנימין א. כהן (עורך ראשי) חשופים בצריח - שבתאי טבת Social Change and Social Development Policy in Latin America - United Nations אופטימיות נצחית - לני רביץ מכתבי אהבה ופרידה - אפור רעידת אדמה באוקטובר -- זאב שיף דו"ח הייט: מחקר על מיניות האשה -שרי הייט חיילים אנשים צעירים -פנינה בת-צבי רגע בפקין -לין יו טנג המאבק לחיים: אנשים, פוליטיקה ומגפת האיידס -ינון שנקר Power in Britain: Sociological Readings - John Urry & John Wakeford (eds) מלון למונחי הפוליטיקה - ח. ה. בן ששון Despots, Democrats and The Determinants of International Conflict Martin Sherman ספר יעקב אולייסקי - יעקב אולייסקי ויצחק פוזנר (עורך) מלחמת העולם השנייה - ווינסטון צ'רצ'יל An Essay on Population - R. Malthus Administrative Law and Process - Ernest Gellhoorn & Ronald M. Levin מלחמת יום הכיפורים: שנה אחריה - יאיר אורון ואריה כרמון המשפחה - זאב סגל

fots

New member
למכירה ספרים נדירים ועוד...

המלט : שקספיר (תרשיש תשי"ד) חלום ליל קיץ : שקספיר (תרשיש תשי"ט) מיכאל קולהאס / היינריך פון קלייסט (תרשיש תשי"ג) המלך אבוד / רפאל סאבאטיני (מספרית "העולם הגדול") הומו פאבר / מאכס פריש (פועלים 1963) כתבי זיגמונד פרויד (5 כרכים, הוצאת דביר, 1966) ננה / אמיל זולה (מ. מזרחי 1964) Three Men In A Boat / Jerome k. Jerome (נראה כמו הדפסה ראשונה, כריכה קשה בצבע אדום עם חריטות) ניתן לקבל פרטים נוספים במייל, טלפון ומסר. [email protected]

בוקר טוב

אני מחפשת ספרי אוטוביוגרפיה של נגדי, תומס אדיסון, איינשטיין ועוד... אנשים שתרמו ונתנו לקהילה מחוכמתם. אם יש עוד שאתם מכירים, אשמח. מודה מראש על כל תשובה והנחייה

judithedna

New member
ספר היסטוריה

חברים, אני עדיין מחפשת ספר היסטוריה של יעקב שביט, 10 כרכים, בהוצאת כתר, ושמו - הסטוריה של עם ישראל. אני מוכנה לרכוש סידרה משומשת במחיר סביר. אולי ממורה להיסטוריה לשעבר? או משהו שווה ערך - לא דובנוב שהוא מיושן מאד, ולא עמי של אבא אבן שיש לי. משהו עדכני יותר שנכתב על ידי סופר בן זמננו ומכסה את כל תולדות עם ישראל מהעת העתיקה ועד ימינו. [email protected] תודה

M a M u S h A

New member
ספרים משומשים../images/Emo63.gif

ספרים נדירים, ספרי לימוד וגם סתם סיפרי קריאה. מחירים זולים... החנות בתחנה המרכזית החדשה בת"א קומה 3 חנות מספר3821. טל' לבירורים:036888562 יורי מהשעה10:00-19:00 תיצרו איתנו קשר כדי לברר איזה ספר יש לנו או אין..
בתודה->אלכסנדרה

jefrat

New member
מחפשת ספרי ילדים...

מחפשת ספרי ילדים משומשים במצב טוב, בין היתר... דירה להשכיר איה פלוטו חמישה בלונים סיר הסירים מה עושות האיילות בלילות מיץ פטל איה הג'ינג'ית אצו רצו גמדים הכבש ה-16 (ספר) וגם הילד הזה הוא אני איתמר מטייל על הקירות תירס חם פו הדב - הגרסה המלאה (הגרסה למבוגרים ??) פיטר פן - אותו כנ"ל עליסה בארץ הפלאות - אותו כנ"ל יש למישהו??

fots

New member
יש לי את רובם

את מוזמנת להגיע לחנות ולראות את חלקם ועוד רבים אחרים.

נדירים

New member
ספרי ילדים

יש לי אוסף של דוקטור סוס המלך ישן ארבע פעמים ביון- בנימין תמוז ספרי יהונתן גפן לילדים אגדות הנס ועוד...

דודו מספר לגולו

מחפשת את סדרת הספרונים דודו מספר לגולו. לא מצליחה לאתר את הספרים בחנויות ולפי דעתי ניתן להשיגם רק משומשים. הסיפורים מקסימים בעלי מוסר השכל ותכנים המתאימים לילדים בגיל גן מומלץ ביותר. מי שראה שמע או יודע פרטים אבקש להשאיר הודעה. ענת

למעלה