ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (70)

mosh511

New member
עדיין מחפש את הספרים הבאים ידידיי

ואלו הספרים המבוקשים : הזאב הבודד 1 : הבריחה מן האופל - ג'ו דבר (הוצאת מחשבת) כישוף 11 : מסיכות מייהאם - סטיב ג'קסון (הוצאת אופוס) כישוף 12 : שודדי חצות - סטיב ג'קסון (הוצאת אופוס) טלפון 054-6602776 אימייל : [email protected]

מחפש "פאולו קואלו"

את כל סדרת ספריו (חוץ מהאלכימאי)...נא לפנות במסר פרטי.

fots

New member
אתה יותר ממוזמן להגיע אליי לחנות

יש לי את כולם כולל האחרון.

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (70)

ספרים, ספרים, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

brotos

New member
"האנציקלופדיה העיברית"

לפי מיטב ידיעתי, לא נמכר יותר הסט המונומנטלי הזה. ולכן, האם יש מישהו שיכול לעזור לי? [שם של חנות עם הסט המלא, או הצעה למכירה]. תודה. וגם: פאוסט, של גיתה. [אותו סיפור כמו האנציקךופדיה העיברית].

אבאדוב1

New member
האנציקלופדיה העיברית : בכל חנות משו

משים תוכל למצוא ערימות במחירים זולים, (תלוי בחנות) וגם באתר "פיינד א בוק" יש הרבה מוכרים. (הקש ב חפש כותר בשורה למעלה) בברכה אלי

דנטל

New member
OK בא לי לדפוק את הראש בקיר עכשיו

בשבוע שעבר מישהו נפטר מהאינציקלופדיה העברית שלו ואני לא לקחתי את זה. בדרך כלל כל בזיק של ספר שמישהו לא רוצה יותר אני לוקחת אלי, אבל מדובר בהרבה ספרים וזה כבד אז לא לקחתי. זה בטח הגיע למזבלה
.

brotos

New member
אלוהים...

למען האמת, חיפשתי קצת, ויש אנשים שרוצים ממש "להיפתר" מהסט שלהם.

דנטל

New member
המון ספרים לא נמצאים בידיים הנכונות

ומבחינתי לכל ספר יש "מכסה" וזו בטח לא המזבלה, אז אוספת ספרים שאנשים לא רצו ומוכרת אותם למי שכן רוצה, אבל לא היה לי איך לסחוב את זה. כואב הלב
.

ofekkehila

New member
ג'ו גרישם וספרי מחשב

שם: השותף מחבר: ג'ון גרישם שפה: עברית מחיר: 40 שם: teach yourself c++ in 21 days הוצאה: sams מהדורה: שלישית שפה: אנגלית מחיר: 130 ₪ שם: פריהנד 9- המדריך העברי המלא מחבר: ערן בורוכוב שפה: עברית מחיר: 100 ₪ שם: html 4- הסדרה הידידותית הוצאה: הוד עמי ספרים מהדורה: שלישית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: html מאלף עד תו הוצאה: פוקוס מחשבים מהדורה: ראשונה בעברית שפה: עברית מחיר: 50₪ שם: flash 5 הוצאה: הוד עמי שפה: עברית מחיר: 100 ₪ מעוניין גם בהחלפה עם דיסקים ותקליטים. ליצירת קשר: פלאפון 0508231810 אייסקיו 170171196 או במסרים.

פנטסיה 2000 והיינליין מעוניין...

בספר החתול העובר דרך קירות של רוברט היינליין, וכן בחוברות פנטסיה 2000...

סיפור מותו העגום של הילד צדף

ספר שירה של טים ברטון גם אם מישהו יודע *רק* איפה אפשר להשיג, אני אשמח לדעת

psychocandy

New member
בחנות "קומיקס וירקות" בת"א,

ראיתי בשבוע שעבר מהדורה מיוחדת של הספר שאליה היתה מצורפת בובת וודו כמו באחד השירים. גימיק נחמד. אני חושבת שהכל ביחד עלה משהו כמו 150 שקל. אבל אני לא בטוחה. (מה שבטוח, 100+). ותמיד רצוי להתקשר לחנות קודם כדי לדעת אם נשאר. (יש המון אוהבי ברטון בארץ.) תהנה.:)

SoniCBooM

New member
מחפש את ספרה של אליזבת' סמארט

"By Grand Central Station I Sat Down And Wept

למעלה