ספרים. ספרים. ספרים

ספרים. ספרים. ספרים

מצאתי ב-YNET כתבה עם המלצות על ספרים רבים - כולם עוסקים בפיתוח המודעות וה"אני". חלקם עלילתיים, וחלקם ספרי יעוץ. לא קראתי את כולם, רק חלק. יש בכתבה ספרים שמדברים על תחומים שונים וחשבתי על חברי הפורום שלנו, עם ההתמודדויות השונות (אושר, חיים ומוות, בטחון עצמי וכו'...), אז אני ממליצה להיכנס אל הכתבה ולראות.

אוקיי. עכשיו הבנתי -

מה עניין ה"מחרוזת" כהוספת קישור. שלא תחשבו שאני פנאטית ושמתי בכוונה 3 פעמים את הקישור.

לקשמי

New member
ספרים ששווים קריאה

או שלפחות אני אהבתי במיוחד: קודם כל אני מתפלאה איך לא הזכירו שם את הספר "כוחו של התת מודע", של ג'וזף מרפי. ספר מדהים ומאוד מעודד, ובהחלט יכול לעזור לכל אדם שמתמודד עם דבר כלשהו בחיים, אם זה בריאות, כסף וכו'. דבר שני, ספר נוסף מדהים ביותר שקראתי הוא הספר "התקדשות" מאת אליזבט הייך. בספר היא מספרת על עצמה תוך היזכרות בגלגולים קודמים שלה, ועל ההתפתחות הרוחנית שלה. וגם אני ממליצה בחום על ספרי "שיחות עם אלוהים" שהוזכרו בכתבה. גם אם לא מאמינים שהסופר מדבר באמת עם אלוהים, עדיין יש בו תובנות שאפשר ללמוד מהן המון. ממליצה בחום גם על הספרים של דיפאק צ'ופרה, בין היתר גם על הספר שהוזכר שם "ההצלחה בשבעה חוקים רוחניים". אני עכשיו דווקא בתקופה שאני לא קוראת ספרים ויותר כותבת (בניגוד לתקופה שקדמה לזאת, שהייתי בולעת ספרי רוחניות...), אבל הספרים הנ"ל בהחלט מומלצים.

למעלה