ספרים על אח חדש

efrat100

New member
ספרים על אח חדש

שלום לכולם, מקווה שזאת גם מטרת הפורום ואני לא חורגת מהכללים. יש לי ילד בן שנה וחצי ואני מחפשת ספרים על הגעת אח חדש למשפחה. אנחנו נמצאים בחו"ל, אז אני לא יכולה ללכת לחפש בסטימצקי ולראות מה יש, אבל אני יכולה לקנות הכל בארץ וישלחו לי לכאן. אני במיוחד מחפשת ספרים שאפשר להקריא לילד אבל אם יש לכם גם המלצות על ספרים למבוגרים שיתנו עצות על איך לגדל/התמודד עם שני ילדים אני אודה מאוד. תודה.

מה פתאום חורגת?

גם בשביל זה אנחנו כאן! אני מאוד אוהבת את "נמר בפיג'מה של זהב" של נורית זרחי שעוסק בדיוק בקנאה של ילד באחיו התינוק בלי להגיד על זה אף מילה מפורשת- ספר חכם ורגיש וגם נורא כייפי כי יש בו שאגות... יש גם את "אח חדש לגמרי" של דויד גרוסמן, מסדרת איתמר שעוסק עוד בשלב ההריון עם האח החדש, "לאורן נולד אח והוא לא שמח" של רינה בן שחר- מכירה את השם אבל לא את הספר... ו"ספר הפילפילים" של אלונה פרנקל שם לפילפילון נולדת אחות. בהצלחה ומזל טוב!

einat57

New member
כל זה נכון, אבל...

אני חושבת שלילד בן שנה וחצי, זה לא ממש מתאים. נראה לי שספרים לעצמך איך להתמודד עם השניים יהיו רלוונטים יותר. אולי כדאי לך בפורום להורים?

עמית1971

New member
ספר טוב הוא...

"האח הקטן של פספס" של לוסי קאזינס. ספר מאוד צבעוני עם טקסט קצר וקליט ומאוד מתאים גם מבחינת הגיל.

למעלה