ספרים על מייקל

abigaillovesmj

New member
ספרים על מייקל

איזה ספרים אתם מכירים על מייקל? האם יש ספרים שאתם ממליצים עליהם במיוחד? אני אעלה לשרשור הזה שמות ולינקים לספרים מומלצים

NmNl

New member
קוראת את זה עכשיו..

הגיע הזמן באמת :) באמת כיף לקרוא את זה . עדיין יחסית עד בהתחלה, ממש אהבתי את הפתיחה שהוא כתב על זה שהוא רצה להיות מספר סיפורים..

abigaillovesmj

New member
גם אני ממש אהבתי את מה שהוא כתב

בהתחלה. I've always wanted to tell stories... הוא מספר ממש טוב

J Lafferty girl

New member
אה וגם הרגשתי נורא קרובה למייקל כשקראתי אותו,

זה באמת קצת עזר יותר להבין את דרך החשיבה שלו ואיך שהוא רואה דברים.

spirit0805

New member
אין אני חייבת להמשיך לקרוא!! לא יודעת למה....

עצרתי באמת שאני לא יודעת...אבל מהמעט שקראתי נהניתי מכל שניה, לא רק שזה מקרב אותי מאוד אל מייקל ומאפשר בהחלט להיכנס לו לראש והלבין מה הוא רואה, לי זה נתן עוד חוויה, כשאני קראתי, הופיעה לי תמונה בראש שאני יושבת מולו והוא פשוט מספר לי את כל מה שאני קוראת, אני ראיתי אותו ושמעתי אותו עם הקול המקסים שלו פשוט מספר לי את מה שאני קוראת על הנייר, כיף אמיתי :) חייבת לחזור לקרוא אותו

abigaillovesmj

New member
Dancing The Dream

עוד ספר חובה שכתב מייקל עצמו. זה ספר שמכיל סיפורים קצרים ושירים שמייקל כתב. הוא חושף את הנשמה שלו בשירים ובסיפורים האלה והם מלאים בכל מיני שיעורי חיים יפים ומרגשים. הוא יצא לראשונה ב-1992. לינק לאמזון: http://www.amazon.com/Dancing-Dream...=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1328366686&sr=1-2

Aneduune

New member
אני מאוהבת בכל מה שכתוב בספר הזה, אבל

מה בדיוק המחיר? אם זה מה שכתוב שם, זה ממש יקר.. או שאני לא מסתכלת במקום הנכון? ספר שהייתי מתה שיהיה לי על המדף.

abigaillovesmj

New member
וואו גם אני עכשיו שמתי לב למחיר!!!

אל תקנו את זה באמזון. מצאתי באיביי בהרבה יותר זול. עקרונית זה ספר מאוד נדיר כי הוא כבר לא מודפס - אבל אפשר להשיג אותו בהרבה פחות.

spirit0805

New member
למען האמת שיש באמזון האירופאי...

את הספר בגרסה של 2009 שזה פשוט עטיפה שונה, והמחיר היה בהחלט סביר, אני הזמנתי דרך אמזון

abigaillovesmj

New member
Michael Jackson: A Visual Documentary

הספר האולטימטיבי לכל מי שרוצה לעקוב אחרי הקריירה של מייקל. יש שם תאריכי יציאה של כל סינגל וכל אלבום והמקומות שאליהם הגיעו במצעדים. הוא סוקר את כל הקריירה של מייקל - החל מהג'קסון פייב. הוא יצא בכמה מהדורות והתעדכן במהלך השנים. לי יש את המהדורה שיצאה ב-2003 אבל מאז יצאה עוד אחת ב-2009

abigaillovesmj

New member
Michael Jackson Conspiracy

ספר מבריק שמסקר את המשפט של 2005. מה שמיוחד בו הוא שהוא נכתב על ידי עיתונאית שבעבר היתה בין המתנגדות הגדולות ביותר למייקל. לאחר המשפט האישה הזו, אפרודיטה ג'ונס, בחנה מחדש את כל ההתייחסות שלה למייקל ולמשפט והבינה שהיא הלכה כמו עדר אחרי שאר התקשורת מבלי להסתכל על הראיות (או יותר נכון העובדה שלא היו ראיות). כיום היא אחת מהתומכות הגדולות ביותר שלו. תום מזארו, עורך הדין של מייקל, כתב את ההקדמה לספר - שזה בעצמו אומר הרבה.

abigaillovesmj

New member
My Friend Michael

זה ספר שהמחבר שלו קצת שנוי במחלוקת אבל אני מאוד נהניתי ממנו וממליצה עליו בחום רב. המחבר הוא פרנק קאסיו. הוא הכיר את מייקל כמעט כל חייו ובמשך 25 שנה הוא ומשפחתו שמרו את החברות עם מייקל בסוד. מייקל היה כמו אב, אח וחבר הכי טוב בשבילו. באיזשהו שלב לאחר שפרנק סיים את הלימודים בתיכון הוא הפך לעוזר האישי של מייקל ולאחר מכן למנהל שלו. הוא היה המנהל שלו במשך כ-5 שנים וגם היה בסכנה שיועמד לדין במשפט של 2005 (על סעיף הקונספירציה לחטוף את משפחת ארויזו). הוא שנוי במחלוקת מכיוון שלאחר מותו של מייקל אדי, אחיו של פרנק, פרסם את שלושת השירים שרבים מהמערצים מאמינים שחקיין שר ולא מייקל. אני מפרידה בין פרנק לאדי הפרדה מלאה. אני מאמינה לפרנק - לאדי לא חחח הספר מספק הזדמנות לראות את מייקל הבנאדם - את הצדדים היפים והלא יפים שלו - ולשמוע דברים מפיו של אדם שהיה אחד האנשים הכי קרובים למייקל והכי נאמנים אליו.

Aneduune

New member
הזמנתי אותו. :)

קראתי את מה שכתבת עליו גם תוך כדי קריאה ונראה ספר חשוב ומומלץ. תודה! והאמת שרוב האנשים שקשורים אליו שנויים במחלוקת.. למרבה הצער צריך לקחת את רובם בעירבון מוגבל יחסית.

musiclegend

New member
אני ממש רוצה לקרוא את הספר

אבל קצת קשה לי להחליט אם לקנות בגלל כל העניין עם האלבום "מייקל" לי אישית כל המשפחה,במיוחד בראיון עם אופרה ממש נראית כמו "the all american family".רואים שהם ממש אוהבים אותו והיו ויהיו תמיד נאמנים לו. קצת קשה לי לתפוס שאדי הוא השקרן היחידי פה....פרנק גם לא הכחיש אף פעם שלא מדובר במייקל.ועם כל הכבוד זה ממש מגוחך שהוא מאמין לאדי,כשכל מעריץ ממוצע שומע בוודאות שלא מדובר במייקל... אולי הסיבה היחידה שהם משקרים היא כמו שטדי ריילי אמר בסוף הראיון שמייקל אהב קונספירציות מהסוג הזה. הם נתפסים בעייני כאנשים טובים למרות כל הבלאגן הזה,ופרינס אפילו צייץ לפני כמה ימים שמות של כל האנשים שיהיו בליבו לנצח,והוא ציין את המשפחה הזו. בכל אופן ,ממש בא לי לקרוא ספר כנה שמספר על כל הצדדים של מייקל. אביגייל,ביגי או מישהו אחר ,יש אפשרות להוריד את הספר באינטרנט?לפחות עד שאני אחליט אם לקנות את הספר או לא? תודה מראש

למעלה