ספרים רבותיי, וכמובן גבירותיי:)

• פותח הנושא SVS1
  • פורסם בתאריך

SVS1

New member
ספרים רבותיי, וכמובן גבירותיי:)

אז ככה, אבא שלי עכשיו בחו"ל. הוא שאל אותי מה אני רוצה (מארה"ב). אז הדבר שהכי יצא לי לחשוב עליו זה ספרים באנגלית שאין בארץ. יש הצעות? *את אנג'לינה כבר ביקשתי....

בוא נתחיל בנושאים ספציפיים

על מה אתה רוצה את הספרים? (ואל תגיד "מאגיה", כי מאגיה זו לא תשובה
). איזה ספרים כבר יש לך, אם יש לך?

SVS1

New member
הנה:)

כישוף ומאגיה במצרים העתיקה, עוצמת האדמה, מסע אסטרלי, קסם הנר, מאגיה, שאמניזם, כישוף וקסם, הקבלה באור בהיר, הטארוט של קראולי, המרכבה (לא ממש הייתי קורא לזה ספר מאגיה, לא קרוב גם) the book of black magick, aka ceremonial magick, goetia - the lesser...., summoning spirits, magick without tears חלק קראתי, חלק אני מרגיש שאני צריך עוד קצת להתפתח לפני שאני ניגש עליהם (שבסופו של דבר זה רק הספר גאוטיה, וכישוף טקסי שעוד לא יצא לי לקרוא) אני אשמח לכל הצעה מעניינת. אני מחפש בעיקר בכל הקשור לאתרי (מימדים, מסעות וכו') וישויות, אך גם גיוון וחידוש על צמחים, מסדרים וכו' הייתי שמח לקבל:). נ.ב אם אפשר לא ספרים של waite כי אני ממש לא מסתדר עם הכתיבה שלו.

יש ערכה ממש טובה של

Osborne & Denning לגבי מסע אסטרלי, בהוצאת Llewellyn (בכלל, הספרים שלהם על מאגיה הם פנינים, לפחות אלו שקראתי - Foundations of High Magick, the Sword and the Serpent, Mysteria Magica שזו סדרה אחת בעצם של ספרים הקשורים זה בזה). יכול להיות שתהנה גם מהספר של Tyson - שנקרא Enochian Magic for Beginners, שהוא מאגיה חנוכית ולא מנקודת המבט של שחר הזהב, אלא זו של די וקלי. אוטוביוגרפיה שמאוד אהבתי היא זו של DuQuette - שנקראת My life with the spirit. יש לו גם אוסף מאמרים מעניין שנקרא Angels, Demons and Gods of the new Millenium. ספרים על מאגית כאוס, ביניהם Liber Null & Psychonaut ואת ספריו של Phil Hine.

RainBird

New member
אני עם הקטע הצמחי הספרים של Paul Beyerl - ובמיוחד Compendium of Herbal Magick כמקור ידע עשיר על צמחים מאגיים. יש כמה ספרים של קנינגהם על צמחים, חפש אותם... וגם הספר של Catherine Yronwode על צמחי מרפא מאגיים אפריקאים- אל תיבהל רובם על צמחים יומיומים שניתן להשיג בארץ יעיל ביותר. ארדן

למעלה