ספרים רבותיי, ספרים

ספרים רבותיי, ספרים ../images/Emo13.gif

אחד הספרים המדהימים ביותר שקראתי ואני ממליצה עליו בכל פה הוא "השמיים שבתוכי". יש הספר גם באנגלית - ראו כאן. זה ספר על בחורה יהודייה ועל דרכה הבלתי-מודעת אל אדוננו ישוע. מומלץ בחום! (הספר אף נלמד בסמינר לפרחי-כהונה מדי פעם). שוב - חג מולד שמח!

אשתדל

כעת הפורום עמוס מאוד בהודעות בגלל ההתלהבות הרבה (והטובה)! דרך-אגב, הבחירה בשם נצרות-משיחית היא פשוט מבריקה! ועוד משהו, החלטתי להתפלל כל יום עבור הפורום הזה במשך השבוע הנפלא של החג!

salt of earth

New member
צודקת

זה כמו שאמרתי אתמול אני מרגישה כאילו אני נמצאת במרתון של שאלות. אתמול נכנסו עם כל כך הרבה שאלות שלא היו לנו זמן לנשום קצת :) בטח אחרי שכל ההתלהבות תסתיים ואחרי שהחגים ייגמרו נוכל להתפנות ללמוד את הברית החדשה ביחד ולהעשיר את עולמנו הרוחני.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה פרפר פינה חשובה שיש לטפח:)

אני מאוד אוהבת ספרים, אבל לא כל ספר מצליח לשרוד אצלי את המחצית הראשונה.. לגבי ספרי דת, קראתי בניעוריי כמה רומנים שמתעדים חיי מאמינים לפני האמונה ואחריה וכלכך הוקסמתי מהם וגם התחזקתי מזה.. כנראה רק בספריית עמוואס אמצא כאלו אם בכלל עוד יש.. איפה הם יושבים ה יום בנצרת? כי רק בנצרת וי-ם נדמה לי יש אותם. יש מידע לגבי זה?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gifתודהה מלח../images/Emo9.gif

קול סיני ואינתי סאלמי
הם יושבים בתוך אלוואי? ליד המסעדה שם יענו?

salt of earth

New member
פעם עברתי במסעדה

וראיתי שלט שלהם על הבניין, אז כנראה שהם שכרו אחד החדרים בבנייני הוואי. בכל מקרה נראה לי שיש להם אתר http://life-is-more.net/ לילה טוב :)

lion 7

New member
באותו מקום

יש שתי ספריות : אחת לעמואס בכנסיית הברזרין, והשנייה באלוואי שהיא ``גמעיית אלכתאב אלמוקדס`` .

בהזדמנות אתן רשימת ספרים ../images/Emo13.gif

לא שיש כל-כך הרבה ספרים איכותייים או קלאסיים בעברית, אבל אנסה לחפש. יחד עם זאת, יש מבחר גדול יותר באנגלית. סליחה שאני לא כותבת באופן עקבי, לא תמיד יוצא לי להיכנס לאינטרנט וגם בגלל קוצר הזמן. שולחת לכולכם

למעלה