ספרים רבותיי ספרים

yaelli10

New member
ספרים רבותיי ספרים

שאלה לי אליכם: יש איזה שהוא ספר שאתם נעזרים/קוראים בו? ואם כן מה הם ההמלצות? ת'אמת יש לי את הספר "התינוק יודע" קראתי כמה פרקים ות'אמת - אני לא ממש מצדדת בו, אז גם לא ממש ממליצה. בינתיים משתמשת באינטואיציה שלי, שהיא לגמרי לא מוטעית, לדעתי בכל אופן. הבעלול שלי התחיל מהיום, כי היום קנינו, לקרוא את ד"ר ספוק, הוא דווקא די מתלהב. וטוטי - אולי כדאי להכניס את ההמלצות למאמרים... אז זהו, רב תודות על שיתוף הפעולה

טוטי30

New member
יעלי, ישנם מספר ספרים מומלצים

שצירפתי כבר בעמוד הראשי של הקהילה. כל פעם מופיע ספר אחר, יש שם חמישה, אם איני טועה. אם יש ספרים נוספים מומלצים, אשמח לבחון ולהוסיף כמובן. הרי בשביל זה אנחנו כאן

חמניה1

New member
שני ספרים מומלצים

מלידה עד גיל 5 - מומלץ, קריא והעיקר הכל בסדר כרונולוגי
הלוחשת לתינוקות

yaelli10

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif../images/Emo105.gif

מה זהו? ותודה רבה לחמנייה

חמניה1

New member
זהו מבחינתי

אל תשכחי שבר שלי רק בת חודשים וחצי. בהתחלה לא היה לי זמן לקרוא כותרת בעיתון. רק עכשיו התחלתי לחזור לספרים. אני קוראת את עיקרון הרצף. רק לדעת שזה לא בשבילי

26יפעת

New member
לי יש את:

"המדריך השלם לטיפול בתינוק ובילד", "מה לצפות בשנה הראשונה", "הלוחשת לתינוקת" והכי חשוב - אח'לה חומר קריאה בנושא: פורומים להורים בתפוז...

קראתי את....

עקרון הרצף הלוחשת לתינוקות אמהות והטיפול בתינוק מעקרון הרצף לקחתי כמה דברים שאהבתי- אבל מראש תמכתי בהם (הרבה מגע , גוף לגוף, זרימה עם רצונות התינוק וכו'). מהלוחשת לתינוקות (שהתחלתי לקרוא כשאופק הייתה כבר בת 4 חודשים) מאוד התאכזבתי- הכותבת חושבת שרק השיטה שלה טובה.... ויחד עם זאת כל כך הרבה שטויות כתובות שם.... עוד לא מצאתי שם שום דבר שיכול היה לעבוד על אופק. לגביי הספר השלישי- סתם ספר כללי. חסר יחוד. אבל דבר אחד חשוב למדתי מקריאת כל הספרים- תמיד לסמוך על האינטואיציה שלי. רק זה מתאים לי ולבת שלי.

למעלה