ספרים רבותי-ספרים!אה וגם הקופסא של הפייפר...

flowerboy69

New member
ספרים רבותי-ספרים!אה וגם הקופסא של הפייפר...

הייתי קצת עסוק לאחרונה אבל הנה מה שמצפה בקרוב...ויש הרבה... נתחיל עם הקופסא החדשה של הפייפר-היא ניתנת להזמנה מוקדמת באמזון ב3 הגרסאות שלה-גרסת 2 הדיסקים-מחירה 25$ שזה 115 שקל בערך וכוללת את הפייפר בגרסת מונו וסטריאו.גרסת ה 3 דיסקים-הכוללת את המונו והסטריאו ודיסק בונוס עם סינגלים וחוברת של סיד-31$ שזה 135 שח בערך.השלישית היא ההוצאה מיפן-שיש כאלה שמתים על זה ומחירה בסביבות 40$ משהו כזה. בינתיים כמה ספרים יוצאים להם ומזמן לא היה כזה ים של ספרים... הגרסה המחודשת לספר התמונות של סיד יצאה-כרגע רק בגרמניה אבל בקרוב תהיה גם בשאר המקומות.למי שלא מכיר או ראה את ספר הזה-באמת חובה לראות.סיד הכי אמיתי וטבעי בשיאו-פחות או יותר... גרסה חדשה לספר mind over matter אמורה לצאת.זהו ספר של סטורם טורגרסון עם תמונות אלבומי הפלויד כמו גם סינגלים פרסומים שונים ועוד.זו אמורה להיות גרסה מעניינת והכי מעודכנת... 2 ספרים נוספים-pigs might fly ופינק פלויד ופילוסופיה גם אמורים לצאת.ממה שאני יודע אחד מספר על ההיסטוריה של הפלויד והשני כולו ראיונות עם חברי הלהקה ומקורבים לגבי הפלויד במשך השנים. גרסה חדשה לספר החשוב "המדריך המלא למוזיקה של פינק פלויד" יוצאת.זה היה הספר הראשון שקניתי עוד כשטאואר רקורדס היו בשיאם...הספר מספר על כל אלבום של הפלויד וסולו ומנתח בקצרה כל שיר.ספר מעולה כדי להכנס לעולם של הפלויד ולהתחיל להכיר את האלבומים והשירים. דיוידי נחמד יצא-"לנגן את הדרק סייד"-דיוידי שמלמד לנגן את השירים מהאלבום.אני בטוח שיהיה לזה קהל... בעולם הלא רשמיים... 2 סרטים מדהימים נמצאים על אחד הדיוידיים שקיבלתי.2 סרטים שצולמו לטלביזיה של גרמניה נדמה לי בשנת 71.סרט אחד מראה קטעים מהופעות של הפלויד באותה שנה בגרמניה ומראה איך הפלויד מעלים את atom heart mother על הבמה.מראים את התזמורת ואת ההכנות ויש ראיון עם המנצח של התזמורת לפני אחת ההופעות...בסרט השני רואים את הפלויד טסים להופעות.מראיינים אותם במטוס מראים את הציוד וכל מה שמסביב וריק רייט מלמד על "מקל הקסם שלו" מן מוט שיוצר אפקטים בכל האולם...באמת 2 סרטים יוצאי דופן ומדהימים... אחר כך יש 2 סרטים שנעשו על ידי הmtv אחד לפני סיבוב ההופעות של 88 עם ראיונות וקטעים חיים וקליפים והשני-שאני אהבתי-סרט לפני תחילת סיבוב ההופעות באירופה ב94.ערב ההופעה הראשונה באירופה פתחו אולפן כמו בlive 8 בו הביאו אורחים והראו את ההכנות וכל מיני דברים אחרים.יש ראיונות עם הפלוידים וכל אחד מספר על ההרגשות שלו והתכנונים לפני ההופעות.יש קטע בו עושים סיור בבמה ומראים מתחת לבמה את האולם של הציוד ויש שורה ארוכה של גיטרות של גילמור...ועל הרמקולים כתוב pink floyd כמו שהיה בפומפיי... לסיום-השגתי הקלטה מלאה של ההופעה שהייתי בה ב30.5.06 של גילמור באלברט הול.הדיוידי צולם על ידי 4 מצלמות ובוצע מיקס סופי שנוצר על דיוידי.זה יגיע אלי בקרוב ובאמת יהיה הסיכום של האירוע ההיסטורי ההוא מבחינתי...אולי יראו אותי שם גם...הכי קטע אם מתברר שאדם שהיה לידי הוא זה שצילם... שאלות?הבהרות? flowerboy ליאור

לגבי הספרים שציינת

רק כדי להבהיר את הדברים: 1. ספר התמונות של סיד - אני מניחה שאתה מתכוון ל-psychedelic renegades של מיק רוק? 2. Mind over Matter - אחד הספרים המוקדמים של תורגרסון, יוצא במהדורה חדשה? וזאת בנוסף לספר החדש שלו, שיצא לאחרונה? 3. pigs might fly - מי חיבר את הספר? באיזו מדינה הוא יוצא? 4. פינק פלויד ופילוסופיה - האם זה שם הספר? מה שם המחבר? היכן זה יוצא? 5. "המדריך המלא למוסיקה של הפינק פלויד" - מה השם הלועזי? מי המחבר? האם זהו הספר של קליף ג'ונס? זה לא היה השם של ספרו, למיטב זכרוני, אך אינני מכירה ספר אחר המנתח כל שיר של הביטלס. למיטב ידיעתי, גילמור הוציא צו מניעה כנגד הוצאתו לאור של הספר, לפחות בבריטניה.

flowerboy69

New member
הנה ההבהרות הדרושות-

1-הספר החדש של סיד הינו גרסה "רגילה" לספר psychedelic renegades מתוך רצון שיהיה אותו ליותר אנשים שלא יכלו להשיג את הספר ההוא שהיה יקר וגדול.שם הספר החדש הוא-syd barrett-pink floyd's crazy diamond וגם הוא ממה שנראה לא סופר מ"עיכור יתר"...נאמר שזה ספר מפואר מאוד וכולל את כל מה שמייק רוק צילם באותו היום בו הוא היה אצל סיד. ניתן להשיגו באמזון גרמניה אבל כדאי לחכות עוד קצת כי הוא ייצא גם בשאר הארצות ומחירו היהיה זול יותר(בגרמניה המחירים יקרים) וגם המשלוח משם עולה המון.אני רק רוצה לציין מה שאמרתי כבר בעבר-גם הספר psychedelic renegades הוא למעשה חידוש של ג'נסיס לספר שיצא בתחילת שנות ה 90 בכמות מוגבלת ביותר בשם madcap's laughs שיצא על ידי מייק רוק עם התמונות ההם. 2-אכן-גרסה חדשה לספר הזה-mind over matter ומה שמעניין אותי זה שזוו גרסה חגיגית לציון 40 שנה לפלויד!זה בטוח יהיה משהו טוב... 3-pigs might fly-על ידי marc blake זהוא הספר שבו יש קטעי ראיונות עם הפלויד ועם מלא אנשים שקשורים אליהם.יוצא באירופה באוקטובר הקרוב 4-pink floyd and philosophy ככה נקרא הספר יוצא בתחילת דצמבר על ידי george a.reisch .אני לא ככ הבנתי את הרעיון שמאחוריו-ניתוחים של הסביבה בה נוצרה המוזיקה של הפלויד...לא ככ הבנתי... 5-the complete guide to the music of pink floyd by andy mabbett זה שם הספר.ספר חובה באמת כי הוא נותן את הכניסה לעולם הפלויד עם סקירת כל האלבומים כולל סולו ניתוחים של השירים ועוד.הגרסה החדשה יוצאת לציון 40 שנה לפלויד... הספר ההוא שדיברת עליו של קליף באמת לא קיים כבר שנים...והוא נותר כספר לאספנים... אה וכמעט שכחתי...חשבתם שזה הכל אבל נזכרתי עכשיו שחוץ מכל זה וגם מהדיוידי החדש של גילמור שאותו לא צריך להזכיר...יוצאים עוד2 ספרים!!!יש לי מידע רק על אחד מהם- rex collection-ספר תמונות של הפלויד החל מתחילת דרכם בשנות השישים ועד לזמנים מאוחרים יותר...הספר יוצא בתחילת ספטמבר. אה וגם יש את לוח השנה השנתי של הפלויד שאמור לצאת וכנראה יהיה לציון ה40 שנה.... ליאור flowerboy

Tomish

New member
בקשר ל5

מתי ואיפה אפשר להשיג אותו וממ יש סיכוי שהוא יצא בעברית? חח

זוהי מהדורה חדשה לספר קיים

למיטב זכרוני. נסה בחנויות הספרים המקוונות. לא נראה לי שיתורגם לעברית.

flowerboy69

New member
חח...נדיר שספר כזה מקבל תרגום לעברית...

ואכן.זה מהדורה מעודכנת לספר קיים אבל ספר מצויין.הוא יוצא בחודש הבא נדמה לי ויהיה זמין באינטרנט לרכישה.

DICKPARRY

New member
לגבי ספר מספר 2

ראיתי את הספר הזה קיים באמזון=זה אומר שזו גירסה ישנה? מתי הספר הזה אמור לצאת? קראתי שיש בו המון תמונות ,האם המידע הזה נכון?

שים לב לתאריך ההוצאה

אם זו הדפסה חדשה, התאריך יהיה עכשווי. אין לי מושג מתי המהדורה החדשה יוצאת - לא ידעתי כלל שצריכה להיות מהדורה חדשה, אך אם ליאור אומר שכן, אני מאמינה לו. סטורם תורגרסון הוא מעצב, העובד עם צילומים. מטבע הדברים, ספריו מלאים תמונות.

flowerboy69

New member
הספר המקורי שיצא בזמנו היה עם כריכה קשה

אני רכשתי את המהדורה השניה ללא הכריכה הקשה.זה ספר מרהיב עם תמונות אלבומי הלהקה כמו גם סינגלים ופרסומים שונים ועוד.אחד הספרים היפים שיצאו בלי ספק.יש לספר כמה הוצאות אבל החדשה נמצאת כרגע בpro order באמזון.

floydian

New member
בקשר למקל הקסמים....

המקל הזה שריק מדבר עליו הוא מה שנקרא AZIMUTH COORDINATOR, שחלקנו מכירים. מי שלא מכיר יכול לקרוא עליו בכל מיני אתרים של הפלויד. עד כמה שאני זוכר זה כמו הג'ויסטיקים הישנים ככה שלכיוון שאליו מזיזים את הידית רק הרמקולים שבאותו כיוון באולם משציעים את הסאונד. אני מקווה שאני זוכר נכון...

FunkyMonk

New member
למתי הרכישה המוקדמת?

מתי זה אמור להגיע, ז"א. האם ידוע מחיר גס של החבילה בארץ? האם באמת שווה לי הטרחה להזמין מראש מחול, כלומר, האם המחיר בארץ יהיה כרגיל פי 3 מהמחיר ההגיוני? 40$ נשמע לי כמחיר שאני אקנה בו את הקופסא, אבל 350 שקל בטח יהיה המחיר של זה בארץ. יש חנות כלשהי שכבר הוציאה ידיעה לגבי מכירת הקופסא?

אין "מכירה מוקדמת" של הקופסה

יש רק הזמנה מוקדמת. היינו, הקופסה תשלח במועד היציאה הרשמי, שזה בסוף אוגוסט, עוד כחודש. סביר שמחיר הקופסה המשולשת יהיה כמאה ומשהו ש"ח. הקופסה המשולשת של הקינקס עולה רק 90 ש"ח, אבל הקופסה של פייפר יוצאת ב-EMI, שמדיניות המחירים שלה יותר שמרנית. בכל מקרה, זה לא יהיה 350 ש"ח.

FunkyMonk

New member
כן, כמובן ^^"

טעות שלי בניסוח.. נראה לי אני אזמין מאמאזון באמת.. מכס זה מעל ל-50$ נכון?

יתכן. לא שילמתי מכס על הזמנות מאמזון מעולם

אבל למה מהם? יחד עם דמי המשלוח, לא יהיה יותר זול לייבא את זה מארה"ב מאשר לקנות כאן.

flowerboy69

New member
שני דברים

קודם כל-באמת יש מכס מעל 50$ בדרך כלל... דבר שני-אמזון טוענים שהמחיר שלהם הוא אחרי הנחה ושהמחיר האמיתי הוא עוד 7$ משהו כזה...למרות שפעמים רבות זה באמת נכון שבארץ זה יהיה יותר זול...

FunkyMonk

New member
צודקת

לאחר בדיקה גיליתי את תעריפי המשלוחים המופרכים לישראל. (אני לא אתפלא אם זה כך גם לכל העולם) 6 דולרים לCD בודד! וזה בהנחה שהם באמת מחשיבים את זה כCD בודד. אם לא, זה אף יכול להגיע ל-10 דולרים! במחירים כאלה בהחלט יכול להיות שעדיף בארץ לקנות. אם בארץ זה יעלה הסביבות ה-150 ש"ח (נניח, כמו how the west was won של לדזפ), ואני מקווה שכן, אני אהיה מאושר. סוף אוגוסט אמרתם הא? D:

floydian

New member
אפשר להזמין ב-139 ש"ח

תכנסו לאתר של מוזיקה נטו. הסתכלתי לפני כמה ימים ואם אני לא טועה זה היה 139 ש"ח לגרסא של ה-3 דיסקים. יש אפשרות לעשות משלוח או דואר רשום ולהוסיף כסף, אבל אפשר גם לגשת אליהם ולקחת וז אין תוספת תשלום. זו הדרך הכי משתלמת ויימא יותר זול מלהזמין דרך אמאזון.

microbe15

New member
הרבה פעמים משתלם להזמין מאמזון למרות המשלוח

הזכירו פה את How The West Was Won שעלה בארץ 240 שקל עד לא מזמן (מעט פחות במקומות הזולים), ובאמזון עם משלוח אפשר היה לקנות אותו ב-150 שקל.

flowerboy69

New member
את הדברים הרגילים אני קונה רק באמזון כי

גם יש להם שירות מעולה הכל בא ישר לבית ויש אחריות והכל-אגב כמה פעמים שהיו לי משלוחים כבדים הם שלחו לי דואר עד הבית!וגם כי יש לי הנחה אצלם כאספן פלויד כבד...:)

למעלה