ספרים רבותי, ספרים...

M e d i c 2 0

New member
ספרים רבותי, ספרים...

אהלן לכולם, איך היה הסופ"ש? כרגע אני אהיה תקופה די ארוכה בבית(היתה לנו הקפצה באביר-אמבולנס וקפצתי ביתר התלהבות ושברתי את הפיבולה) ואני מעוניין לרכוש ספרים בנושא רפואת חירום בכדי להעשיר את הידע שלי. התקשרתי למד"א פתח תקווה והיו לא כל כך נחמדים אלי שם חחח.. בכל מקרה, השאלה שלי היא היכן אני יכול להשיג ספרי רפואת חירום ברמה גבוהה(של חובשים +)? האם אוכל להשיג אותם במד"א? מה לגבי ספרים כגון: המדריך "להחייאה בסיסית במצבי חירום "המדריך להחייאה:" מערכת ההולכה החשמלית של הלב לגעת בחיים זמן לשאול (כל אלה ספרים שמד"א מציעים למכירה - באיזו תחנה באיזור השרון אני יכול להשיג אותם?) תודה מראש, אלון

למה דווקא ספרים של מד"א

יש ספרים מצויינים (אומנם באנגלית) שיכולים להעשיר את הידע שלך לא פחות - אם לא יותר...

M e d i c 2 0

New member
כן, אני יודע...

קראתי את ה-ATLS מי שמכיר (ספר לסטודנטים לרפואה) והוא ממש טוב. \ אבל, מעניין אותי לקרוא את הספרים הללו, עד שאני אשיג ספרים אחרים. המלצות?

amitzahavi

New member
טעות ראשונה

באביר קופצים לא בהתלהבות או לא קופצים בכלל .

M e d i c 2 0

New member
חחחחחחח כן הא...

פשוט הוקפצנו מאוחר מדי ורצינו להגיע כמה שיותר מוקדם...לא נורא, קורה...

טעות מס' 2

חופש המידע. יש המון מידע באינטרנט שנגיש לכולם - בכל רמה שלבך חפץ. חיפוש קצר בנושאים שמעניינים אותך - יעלה מס' מכובד של תוצאות. בהצלחה. וכמובן, רפואה שלמה. דסה.

M e d i c 2 0

New member
היי דסה,

גם את צודקת בהחלט, אבל אני הולך להיות הרבה זמן במקום שאין בו גישה לאינטרנט אזרחי, וגם כשאחזור ליחידת האם שלי, כמובן, אין אינטרנט אזרחי. כך שזה עלול ליצור בעיה. אני תמיד מעדיף ספרים מאשר אינטרנט בשל זמינותם.

amitzahavi

New member
אפשר

א. להדפיס ב. לצרוב על דיסק ולהביא למחלקת הקשר ביחידה ולקבל את המידע למחשב המרפאה מותאם ומאושר לשימוש.

M e d i c 2 0

New member
אפשר, אבל..

לפי דעתי חבל להדפיס...תמיד עדיף ספר כרוך ובדרך כלל זה יוצא גם יותר זול. בנוגע ל"הלבנות" דיסקים, מכיר את זה, אבל אצלי ביחידה לא עושים את זה. המג"ד החדש חסיד(ובצדק) של שמירת הצבא בצבא והאזרחות באזרחות וביטחון מידע והוא אסר על זה. זה מאוד אינדיוידואלי, אבל אני מעדיף ספרים.

למדיק 20 ולחן

ה-PHTLS הוא בהוצאת BMJ ולך חן היקרה אני מקבל את הנחתך הרשונה לגבי אפולו המושך את השמש ואני לוקח כעובדה שאפולו לא ידע ולא היה מסוגל לנהוג מרכה אך למרות זאת הטיעון הלוגי קיים וניתן להפרכה מכיוון שאפילו אם אפולו לא יכול היה לנהוג את המרכבה, יכול להיות שהיה לא רכב (נהג מרכבה) שנהג את מרכבתו בזמן שהוא נסע בה וגרר את השמש הלא כן??? :) מיאווווווווווווווו...................

../images/Emo6.gif האמת שזו לא הנחה שלי

מדובר על הסקות מדעיות של המרכז הארצי לבחינות הערכה (פסיכומטרי) וההסברים של יואל גבע.

shlom1122

New member
ספר מומלץ.

זה אולי לא ספר שעוסק ברפואת חירום אבל זה בהחלט ספר מצוין: "האיש שחשב שאשתו היא כובע" ספר מעולה זה פסיכולוג שמספר על עשרה מטופלים שלו עם המקרים הכי ביזארים בעולם הפסיכולוגיה. מעניין ומרתק למי שאוהב את כל נסתרות המוח.

למעלה