ספרים רבותי ספרים.

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
ספרים רבותי ספרים.

כמו שכולכם יודעים, שבוע הספר חלף עבר לו מזמן כבר מזמן, תוך התעלמות מוחלטת שלנו. לכן, רטרואקטיבית, משחק לכבוד שבוע הספר: שירים שמוזכרים בהם ספרים. (המילה ספר\ספרים וכו´ או שמות של ספרים...)

naps

New member
אני אתחיל

קן לציפור בין העצים ובקן לה שלוש ביצים (ביצה מס´ 1, ביצה מס´ 2 וביצה מס´ 3...) ובכל ביצה ישן לו הס, פן תעיר, הארי פוטר הקוסם הצעיר.
וברצינות: breakfast at tiffani´s אחד הבנאים- "מסתכל על ארון הספרים הישנים, סיפורים שליוו את חייו" משינה (גם אחד הבנאים...)- זה כתוב בספרים, בשירים, במפות הכוכבים. שירה שירה גם נחשב? רחל- ספר שירי הלבן. "שירים שכתבתי.... הפכו למחרוזת שירים מלבבת בספר שירי הלבן"

ד ג י

New member
יש לי שניים

1. שלגיה כבר חלף השלג בהרים רחוקיים... 2. סינדרלה אני לא זוכר איך השיר הולך אבל זה משהו של שרית חדד

שניים שעולים במוחי בשלב זה

לוליטה - אתי אנקרי (על פי ספרו של ולדימיר נאבוקוב) אחכה לך - הנשמות הטהורות ("אחכה לך, חרוט עמוק בתוך ליבך, את ספר הספרים שלנו, שנכתב בסתר הסתרים")

הראשון הוא אהוד, והשני יובל...

אבל הביצוע שייך לכל להקת משינה, ולא רק ליובל בנאי

naps

New member
תודה על אהוד

לא זכרתי באמת שזה אהוד... ואת יובל בנאי כמובן שאני מכיר ואני יודע שהשיר הוא של משינה פשוט כתבתי גם שם "אחד הבנאים" בגלל שקודם כתבתי את זה כשלא ידעתי... זו הייתה מעין הלצה קטנה שאמורה הייתה להעלות גיחוך קל על שפתותיכם.

Nuitari Girl

New member
יש שיר בשם ה"נסיך הקטן".

לא זוכרת את המילים... יש גם את השיר "התמונות שבאלבום", אם אלבום נחשב לספר (היי, ספר של תמונות, אבל ספר)

אושר מ

New member
הנסיך הקטן מפלוגה ב´....

לא יראה עוד כבשה שאוכלת עשב..... איזה שיר עצוב
.

אושר מ

New member
צודק../images/Emo4.gif

ככה זה כשאני מנסה לכתוב ולא מנסה לשיר תוך כדי. *השיחה שלנו מקודם עלי ועל מילים
*

זה לא בדיוק ספר.. אבל בכל זאת

Leonard Cohen - Take This Waltz And I´ll bury my soul in a scrapbook, With the photographs there, and the moss And I´ll yield to the flood of your beauty My cheap violin and my cross השיר שלו שאני הכי אוהבת. כל מילה שלו שווה עוגיה

|ספרקח את הספר קח...והוא יוביל אותך

אחכה לך-"בספר הספרים שלנו" romeo&juliet-dire straits רומיאו ויוליה- אביב גפן

אתנה33

New member
לכבוד שבוע הספר הינה עוד כמה

אני ממש שיפשפתי את עיני כשראיתי מעשה כשפים סיפרי שירה קטנים על מדפים מזודה אחת בגדים ונעלים ספר ודפי כתיבה אפילו הספרים בחדר הסגור והעצוב הייתי טרזן וסימון ארול פלין אני קורא בספר מלכים בפרק השבע עשר אנו בעד הנביא יחזקאל נלך אחריו עם תרמיל ומקל יונה בן אמיתי הנביא המפורסם ביום בהיר אחד התגייס לחיל הים אליהו הנביא אליהו התישבי אליהו הגלעדי לכל אדם יש זכרונות כספר קוראים בספר בעל ריח ישן עוצמים עינים ושותקים כתב את כול את כול מילון בן יהודה ועוד הוסיף מילים לברוא לספרים רק את החטא והשופטת פתאומית לעד עיני בך הלומות אולי תרדו משם השביעי שר לה תהילים אך הוא אינו יודע

קוציני

New member
הייתי בטוח שאחרי אתנה לא ישארו

עוד ספרים אבל מצאתי סיפורים של צ´כוב ,כאבן שאין לה הופכין - שלמה ארצי את ספר הספרים שלנו שנכתב בסתר הסתרים - אחכה לך - הנשמות הטהורות וספר הדברים בחושך יתכסה - כמו בלדה - האחים והאחיות.

אתנה33

New member
קוציני לא נכון אני תמיד משאירה לכם

עוד שירים וגם משתדלת לתת לכם לענות קודם ולהשלים את הרשימות :)

למעלה