ספרים רבותי, ספרים!

suki da yo

New member
ספרים רבותי, ספרים!

כמחווה לפורום ספרים, שהפך באופן כמעט מזעזע לפורום הכי פעיל שלי, אני ממליצה. כל מי שרוצה להגיב או להעיר את דעתו- מוזמן, ככה מי שמתעניין בספר יקבל יותר מדעה יחידה. סיימתי עכשיו לקרוא את wicca -a guide של סקוט קאנינגהאם... וממש התאכזבתי. בזמנו הלוותי אותו מחברה, ועיינתי בו, ומאוד התלהבתי... איכשהו עכשיו, זה נראה לי קצת, נו, לא מתאים לי... מאז שהלוותי אותו עברתי את רוב השינויים שלי בכל הנוגע לאמונה ודת, וכנראה ( כאילו שלא הבנתיאת זה כבר) שקשה לרצות אותי, שלא לדבר על לקלוע לטעם שלי... בכל מקרה, רוב האנשים שיקראו את הספר ימצאו בו משהו מעניין: מידע כללי, הדרכה ראשונית בדימיון, מדיטציה וכישוף, טקסים, חגים, קצת על רונות, צמחים וקריסטלים- בקיצור, קצת מכל דבר. קצת מבאס למי שרוצה להתמחות במשהו מסויים, ואח"כ לעבור לדבר הבא, אבל מושלם בשביל מי שרוצה לבדוק את האפשרויות שלו. מאוד ממליצה לכל מי שרק מתחיל- אבל קחו כמה מהדברים שהוא אומר (כמו על המקורות העתיקים של הוויק, שמשכים עד לתקופת האדם הקדמון) בסימן שאלה דיי גדול. סקוט קאנינגהאם כותב כמו סופר-סיפורת, ולא כמו רוב הסופרים של הוויקה, וזה בהחלט נותן תחושה מאוד טובה בזמן הקריאה, כי הספר זורם באופן נהדר. רואים שהוא אהב ( אהב.. הוא מת לפני כמה וכמה שנים, ידעתם? מישהו יודע מה היה לו?) מאוד את הוויקה , וזה משתקף בכל מה שכתוב. ציון כללי בסולם איילה: 7.5
ו-
למתחילים- 8.5
ו-
מתקדמים- 6.5
ו-
, וגם זה אם הוא ממש מתאים לדעה שלכם.

חבל שאני לא יכולה לקרוא ספרים...

קשים חייה של ילדה בעלת בעיות קשב וריכוז... :) -למי שהתנגד להודעה הזו... אז מה? מותר קצת לצחוק בפורום!

suki da yo

New member
אמממ

אז איך את לומדת? כלומר, אני לא מאוד מבינה בהפרעות קשב, אבל נראה לי שגם קראה דרך הנט היא בעייתית באותה מידה, לא? אני יודעת שכמישהי שקוראת הרבה ספרים, אני כמעט לא מסוגלת לקרוא טקסטים רציניים באינטרנט

פיתחתי לעצמי שיטת קריאה מהירה...

וגם שאני לומדת למשהו אני מסוגלת רק שעתיים... בגלל זה עכשיו אני צריכה לקורא עוד 100 דפים למחר למבחן בהיסטורייה ותראו מה אני עושה... :) יש לי קצת בעיות... אבל עקרונית... זה די ברמה נמוכה, אבל יש לי חולשה לפרפרים, תחשבו שפעם באמצע מסלול במדבר התחלתי לרוץ אחרי פרפר... ויש עוד המון דוגמאות עם הפרפרים... אבל לפעמים אני מנסה לעשות הכל מהר ככהכ לא נימאס לי, תחשבי שאת כל המכתב הזה הדפסתי בפחות מדקה... אולי דקה...

suki da yo

New member
תראי, ללמוד גם אני לא יכולה

בגלל זה יש לי ביןם שני מתכונת בספרות, שאיכשהו הפכה למקצוע הכי גרוע שלי, וכל היום אני פה... :)

אני מסוגלת להתרכז רק אחרי...

העברת אנרגיות עם ידיד שלי(הוא חזק בזה...) וגם במכבי אש אני יכולה להתרכז במשמרת שלי... וגם בטיולים... ככל הנראה, כנראה זו הסביבה שמשפיעה עלינו...

למעלה