ספרים רבותי - ספרים !

Nizzan Cohen

New member
ספרים רבותי - ספרים !

זהו... הגיע הזמן. אחרי שהכרתי את הבסיס, הגיע הזמן להתחיל לילמוד ברצינות ממקורות מהימנים יותר מהרשת..........
לקורסים אין לי כרגע כסף. ואנגלית אני יודע ברמה מאוד מוגבלת (אה ! זהו... עכשיו ניזכרתי למה לא קראתי שום ספר בנושא עכשיו *מכה בראש*) לכן אשמח אם תוכלו להמלית לי על ספרים בעיברית... משהוא שייתן לי חומר למחשבה. אולי מקורות שאוכל לילמוד מהם מיתוסים ותרבויות שונות... בקיצקץ - המליצו
תודה

סדרת "מיתוסים" בהוצאת מפה.

זו סדרה שסוקרת מיתוסים מתרבויות שונות. לדעתי, סדרה טובה מאוד, רצינית וכיפית לקריאה. מומלץ במיוחד הספר "המיתולוגיה הפינית".

Justin Angel

New member
במיוחד?

במקרה הזה, מומלץ אקסטרה במיוחד "מיתולוגיה אירית" של הזוג ליטני :)

כן. במיוחד.

נהניתי הרבה יותר מהפינית מאשר מהאירית. הסיפורים עצמם היו מעניינים יותר לדעתי, מה גם שכתיבתו של יובל בן-עמי, מחבר הספר, קולחת יותר מזו של הזוג ליטני. אגב, אין להסיק מהאמור שספרם של הזוג ליטני אינו ספר טוב. כפי שציינתי - כל הסדרה מצויינת.

Darkness Within

New member
מר ניצן כהן!

מה אתה עושה פה? כל הרולפליירים הופכים פתאום לפאגאנים? תמר(י)

Justin Angel

New member
"שם"? "אופנה"?

גם אתה היית "שם", אומנם זה היה בתקופה שזה שגם אני הייתי "שם" וזה היה לפני משהו כמו שנתיים-שלוש לפני ש"כאן" בכלל נוסד, אבל עדיין.

Nizzan Cohen

New member
אולי לא כולם...

אבל גם מוגזם מאוד להעניק לי את התואר פאגני כשעוד אפילו לא הספקתי ליפתוח ספרים
. אני טועה ? כרגע אני... אני סתם נהנה מהפילוסופיה ומהרעיון. ואין עוד אף דת ספציפית שאני רואה את עצמי חבר בה... אבל בגדול לילמוד לא מזיק לאף אחד
.

מורגיין

New member
ועכשו ברצינות

להרבה רולפליירים יש את הפתיחות הנפשית, הדמיון והרצון להרפתקאות, שיכול גם להוביל אותם לעולמות חדשים בעולם המציאות כמו רוחניות ופגאניות. לא רואה מה לא בסדר בזה, אני בתור וויקנית (גאה?) שיחקתי שנה וחצי מייג' ועוד לפני זה כילדה שאר ירקות ומשחקי תפקידים (הא הא ונחשו מה שיחקתי במייג', כמובן שוורבנה אירית!
) בקיצור, יש הרבה הבדל בין מציאות ודמיון אבל זה לא סיבה שהם לא יכולים להתערבב

gwizard

New member
המממ

אני דווקה הגעתי למשחקי תפקידים חיים אחרי שכבר התחלתי עם מאגיה ו-וויקה. כמובן שלפני כל זה שיחקתי DND שולחני רגיל :) כן, אני מסכים שלהרבה שחקנים יש את הפתיחות, אבל יותר מזה, יש להם את הרצון. כשאתה משחק מאג, יש לך גם את הרצון להיות אחד :) אלון.

L e s t a t

New member
אני חושב שזה להפך

בגלל שיש לך הרצון להיות אחד, אתה משחק מכשף
אבל בכלל, באשר לפתיחות של שחקני מ"ת, אני לא בטוח, אני בטוח שישנם גם שחקנים שיגידו לך שהשיטה שהם משחקים בה היא הנכונה היחידה ולא יהיו מוכנים לשמוע על שיטות אחרות!
שחקני מ"ת הם בני אדם, ישנם בעלי ראש פתוח יותר וישנם בעלי ראש פתוח פחות.

למעלה