ספרים של ביאטריס פוטר - קיים בעברית? סליחה על ההודעה החדשה לא ידעתי לאן לשרשר
E evilihi New member 5/1/08 #1 ספרים של ביאטריס פוטר - קיים בעברית? סליחה על ההודעה החדשה לא ידעתי לאן לשרשר
B Boone New member 5/1/08 #2 ראית לאחרונה סרט טוב? אולי מיס פוטר? סרט מקסים והתפקיד בדיוק בשביל רנה זוולגר. ועכשיו אחרי חיפוש קל, קבלי קישור ועם זה מעניין אז גם מאמר
ראית לאחרונה סרט טוב? אולי מיס פוטר? סרט מקסים והתפקיד בדיוק בשביל רנה זוולגר. ועכשיו אחרי חיפוש קל, קבלי קישור ועם זה מעניין אז גם מאמר
E evilihi New member 5/1/08 #4 זה בתכנון.. עוד לא יצא לצערי..לא הייתי בקולנוע כבר חצי שנה - ולפני זה עדיף שלא תדע...
B Boone New member 5/1/08 #3 פתחתי למענך את לקסיקון אופק ומסתבר שבשנת 1960 יצא בעברית ספרה הראשון תחת השם "הסיפור על פיטר ארנבון". מכל ספרייה, זה הספר היחיד שיצא עד הפקת סרט על חייה. חבל שצריך הפקה קולנועית כדיי שבארץ ישראל יחליטו להוציא ספר נוסף מהקלסיקה הבריטית.
פתחתי למענך את לקסיקון אופק ומסתבר שבשנת 1960 יצא בעברית ספרה הראשון תחת השם "הסיפור על פיטר ארנבון". מכל ספרייה, זה הספר היחיד שיצא עד הפקת סרט על חייה. חבל שצריך הפקה קולנועית כדיי שבארץ ישראל יחליטו להוציא ספר נוסף מהקלסיקה הבריטית.
E evilihi New member 5/1/08 #5 לפי מה ששמעתי.. סטימצקי הוציאו משהו בשנת 99 ונגמר בהוצאה...אבל אין לי מושג אם זה נכון... פיטר הארנבון חמוד
לפי מה ששמעתי.. סטימצקי הוציאו משהו בשנת 99 ונגמר בהוצאה...אבל אין לי מושג אם זה נכון... פיטר הארנבון חמוד
F friend9 New member 5/1/08 #6 ספר נוסף מאת ביאטריס פוטר: הברווזה ימימה. הספר כולל גם את הסיפורים: המעשה במר ירמיהו דגני; המעשה במרת בוקי-סריקי. בהוצאת עם עובד, 2000. ורמז ל-Boone: כדאי לחפש גם בקטלוג המאוחד.
ספר נוסף מאת ביאטריס פוטר: הברווזה ימימה. הספר כולל גם את הסיפורים: המעשה במר ירמיהו דגני; המעשה במרת בוקי-סריקי. בהוצאת עם עובד, 2000. ורמז ל-Boone: כדאי לחפש גם בקטלוג המאוחד.