ספרים שעוזרים
אני אוהב ספרים על עסקים. אני שואב מהם ידע ומוטיבציה.ביחוד הפרקטיים מביניהם. אני רוצה לפתוח שרשור על ספרי העסקים שאתם אוהבים וממליצים. אז אני אתחיל. החלק הכספי של העסק:
אני אוהב ספרים על עסקים. אני שואב מהם ידע ומוטיבציה.ביחוד הפרקטיים מביניהם. אני רוצה לפתוח שרשור על ספרי העסקים שאתם אוהבים וממליצים. אז אני אתחיל. החלק הכספי של העסק:
- Accounts Demystified: How to Understand Financial Accounting and Analysis, Anthony Rice, ISBN 0273663348
הספר הטוב ביותר שקראתי לכול מי שרוצה להבין את הנהלת החשבונות שלו. כתוב בפשטות ובעניין. מוטיבציה: - אבא עשיר אבא עני, רוברט קיוסאקי - להתייחס כספר מוטיבציה בלבד! - חשוב והתעשר, נפולאון היל - ספר חובה לכול מי שרוצה לפתוח עסק. שיווק:- DK Small Business Guides: Effective Marketing by Peter Hingston ISBN: 0751314129
ספר מאוד פרקטי לכול מי שמתחיל עסק קטן. מסביר את עקרונות השיווק התאורטיים מ א' עד ת' וכמו כן כולל צדדים פרקטיים כמו איך להכיןפרסומות או הצעות מחיר וכו'. עסקים כללי ומכירות: כל סדרת הספרים של הארווי מאקיי. הרב מכר שלו הוא לשחות עם הכרישים ולהישאר בחיים. משא ומתן:- You Can Negotiate Anything by Herb Cohen ISBN: 0553281097
שווה כל דולר\יורו\קרונות שבדיות או תאי באהט!! ספר מאוד פרקטי עם אימפקט אדיר. אז זהו.. עכשיו תורכם