ספרים

vitinho

New member
ספרים

היי,בטוח כמה שאלו את השאלה כבר אבל לא מצאתי את זה פה בפורום. אז אני מאד אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה. איך הולך עניין הספרים באוניברסיטה? יש רשימה מסודרת? אפשר להשאיל בספריה? אם לא איפה אפשר לקנות בזול,יד שניה? והבנתי שחלק מהחומרים נמצא בהיילרן, כמה מן חומר נמצא בהיילרן, והאם זה באמת חוסך רכישת\השגת ספר ?

deathcaster

New member
תשובות

"איך הולך עניין הספרים באוניברסיטה?"- ברגליים..... "יש רשימה מסודרת? "- לרוב הקורסים כן, לכשתגיע לגשר תעבור אותו "אפשר להשאיל בספריה?"- לא, כי אתה לא ספרנית, אבל לשאול ספרים אתה בהחלט יכול
"אם לא איפה אפשר לקנות בזול,יד שניה? "- נא להירגע ידידי, אני בתואר השלישי כיום... מעולם לא קניתי ספר לצורך לימודיי האקדמיים. כל מי שהכרתי שעשה זאת הוא אחד מהשניים (או שניהם ביחד): א. עשיר מדי וסוציומאט ב. אין לו כוח להיסחב עם TEXTBOOK ענק במסדרונות האוניברסיטה. "כמה מן חומר נמצא בהיילרן, והאם זה באמת חוסך רכישת/השגת ספר ?" - כמובן שעל השאלה "כמה" לא ניתן לענות שכן ישנם קורסים שכל החומר מצוי בהיילרן וישנם קורסים שאין להם היילרן כלל. האם זה חוסך רכישת ספר? אני לא יודע מה אתה מתכוון ללמוד...... אבל היו לי קורסים שלא היה בכלל צורך בספרים, לא הארדקופי ולא וירטואלי ולא חומר בהיילרן.

למעלה