ספרים

TheDruid

New member
ספרים

שלום לכולם..אני בחור חדש פה בפורום אממ...מישהו בבקשה יכול הלמליץ לי על ספרי קריאה בשפה העברית שקשורים לדרואידים..זה לא חייב להיות ספר מדעי אפשר גם ספר קריאה רגיל שמסופר על דרואידים וקשור לקלטים וכאלה.. בבקשה לציין את המחבר ושם הספר.. תודה לעוזרים D:

ברוך הבא!

למעט ספר בינוני על הקלטים (קישור כאן ) שתורגם לעברית וכדאי לקרוא אותו עם "קורטוב מלח" ("A Grain of Salt"), אין למיטב ידעתי ספרים בעברית על הדרואידים עצמם ששווים קריאה. מה שכן שווה לקרוא הוא את הספר "המיתולוגיה האירית" של בני הזוג ליטני, אשר שוטח חלק מהמיתולוגיה של העמים הקלטיים-האירים. ספר שכדאי מאוד לא לקרוא אותו הוא "21 השיעורים של מרלין", אשר מבוסס על פבריקציות. אתה מוזמן לקרוא את מאמרי הפורום בנוגע לדרואידים וקלטים, ואף לבקר באתר של אריאל לעוד.

Justin Angel

New member
../images/Emo31.gif "הקלטים" של אנדי באגוט

"חוכמת הקלטים" של אנדי באגוט הוא אחד מהספרים היותר הזויים ולא קשורים לשום פן במציאות שאני מכיר. לא רק שהספר נטול כל הקשר למשהו קלטי, הוא גם נטול הקשר למציאות קולקטיבית כלשהי. במהלך הספר המחבר חסר התועלת מברבר על הא ודא בצורה שהייתה מביישת אפילו את Silver Ravenwolf או את מונרו. בזמן ששני האחרונים עוד מכילים גרעיני אמת או לפחות מנסים להציג את האמת כפי שהם מכירים אותה, אנדי באגוט גם סופר גרוע. אין קו מחשבה אחיד בספר או בשום פרק בו, אין שום קשר בין שם הספר לתוכן, התוכן שכן הוא משהו שהייתי מצפה מפאגאן אחרי טריפ LSD.

TheBlueOne

New member
שלום ../images/Emo24.gif

ברוך הבא, הרשה לי להעניק לך
, תכף מישו מחברי הפורום ימזוג לך כוס
(אלא אם כן אתה קטין.. ואז תצטרך להסתפק ב
שאמירה תגיש לך
לא לשכוח טיפים
) *טל נסחף* ובכן, בדרואידים עסקינו הא? כמובן שתוכל למצוא קטגורייה שלמה על הדרואידים אצלנו במאמרים. כמו כן תוכל למצוא גם בקטגורייה של "המלצות ספרים" המלצות של ארי-אל בנושא הקלטים. ספר שאני אישית יכול להמליץ הוא "המיתולוגיה האירית" של ליטני לבנה ויהודה (בכלל, שווה להריץ חיפוש באתר www.ibooks.co.il של סטימצקי). כמו כן, ספרות מקצועית בנושא תוכל למצוא באתר החנות "קיטרו" (מומלצת בחום!) www.kitaro.co.il וכמובן- שחלק מחברי הפורום היינם דרואידים מתלמדים - אתה מוזמן לשאול,להתעניין ולשתף

אהה ברוך הבא בובע

ממתי הפכתי להיות מגישת השוקו? נו מילא.. חוץ מזה אני לא כזאאאאת קטינה. כולה עוד שלושה חודשים לחוקיות.

TheBlueOne

New member
אז לך ניתן

את תפקיד (*מחכך בגרון* טא טא טאטא!!!! ): *קול בס* נעעעער הפרחיייים
איך אני איתך?

Nizzan Cohen

New member
יא ../images/Emo9.gif. תודההה ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

ToryMaster

New member
קפה זה לא בריא למתבגרים

אני רוצה להיות נערת הפטל, אפשר?
(אל תאמינו לקונספירציות, זה לא יין, זה תירוש)

מי אמר?

למה זה "עוצר את הגדילה" כמה שמעתי את השטויות האלה. גדלתי יפה מאוד ואני שותה קפה מכיתה ו'.

TheBlueOne

New member
../images/Emo6.gif

*עושה ליעל מבחנים לתפקיד נערת הפטל* המממ תרימי תחולצה...
התקבלת

למעלה