ספרינטים

shiri 80

New member
ספרינטים

יש חוקים מסויימים לספרינטים ? ואם לא חוקים של הטור אז חוקי טבע ? כי אני רואה תמיד לקראת הסיום שכולם לוקחים את הצד שבחר המוביל ומשם פורצים קדימה ואני תוהה למה הם לא מתחילים לעקוף מימין או משמאל ואז נותנים את הספרינט - או שהם נצמדים לרוכב כדי להציק לו פיזית ונפשית ? מדברת בעיקר על הספרינט בסיום

noah_b

New member
מי שרוכב אחרי המוביל.........

רוכב באותה המהירות אבל עם הרבה פחות מאמץ (עד 30% פחות) מכיוון שהמוביל "שובר" את הרוח והרוכבים אחריו נמצאים בתוך "וואקום" ולכן הם מחכים לרגע המתאים כדי לעקוף.

shiri 80

New member
אני מתכוונת לספרינט הסייום

הם דואגים להידחף אחד ליד השני ואני תוהה למה הם לא חותכים שני סמ ימינה ויכוליםלת את הספרינט בלי שידחפו עליהם - משערת שזה עניין של טקטיקה , אולי כי גם השבירה הזו ימינה תעלה להם בעוד שניה אבל עדיין לא מצליחה להבין איך הם יכולים להוציא שם ספרינט כשהם אחד על השני

IlanShacham

New member
התשובה היתה לגבי ספרינט הסיום

כל רוכב מנסה לנצל את האחרים (לשבת עליהם) כדי להגיע למהירות כמה שיותר גבוהה, ואז הוא מתחיל את הספרינט שלו ממהירות יותר גבוהה ויכול להגיע למהירות מקסימלית הכי גבוהה. החשיבות של לשבת על הגלגל הנכון, והידיעה של הרגע הנכון לצאת ממנו אל הספרינט, הם (ביחד עם יכולות הספרינט) מה שעושה את הספרינטרים הטובים ביותר. כמובן שזה גורם למצב שכולם מאוד צפופים ויתכן מצב שבו רוכב נתקע ולא יכול לצאת לספרינט שלו, אבל זה חלק מהעניין, וחלק מהאומנות של לדעת איפה להתמקם...

למעלה