ספרינט שלשות חיפוש אצנית - נייקי קיסריה

Patricia38

New member
ספרינט שלשות חיפוש אצנית - נייקי קיסריה

הי בנות, מחפשת מישהי שרוצה להצטרף לתריאטלון נייקי קיסריה ב-5 בספטמבר בתור הצלע השלישית-אנחנו בנות 41 ו-43 שמתנסות בפעם הראשונה. נתקענו ברגע האחרון אז מחפשות גלגל הצלה לספרינט. תודה על תשובה המהירה!!

susieada

New member
טריאתלון ראשון! ../images/Emo41.gif

איזה כייף שאתן מתגייסות לעשות את טראתלון הראשון שלכן! תהו! ניתן לשים את הודעה הזאת גם בשני אתרים אחרים: www.endure.co.il www.shvoong.co.il - בפורום ריצה וטריאתלון בהצלחה!! סוזי

Patricia38

New member
Tnx!

תודה על התמיכה! מקווה שנמצא מהר כי סוף ההרשמה ביום שני...

הייתי שמחה להתנסות אבל אני עדיין מאד איטית

מגבירה עכשיו מרחקים ולא מהירות. חמישה ק"מ במישור החם לא אסיים בפחות מ30 דקות. בהצלחה!!!

susieada

New member
זמנים הם יחסיים!

הכל יחסי! אני, כשהתחלתי לרוץ עם הדרכה רק בגיל 57, מאושרת עם השיא שלי במרחק 10קמ' - שעה ודקה! בעיני את יכולה להיות מאוד גאה בעצמך עם ריצת 5קמ' ב30 דקות. וגם בעיני - השתתפות בטריאתלונים, במיוחד בהתחלה, הוא יכול להיות חווית נפח, הישיג בעשייה, ולא במדידת זמן! בהצלחה ותהני מן הדרך! סוזי

הגישה שלך פשוט מופלאה ../images/Emo99.gif

(הייתי בבריכה עם הילדים אתמול. הוקצבה לי חצי שעה לבריכות. 28 בריכות בחצי שעה, זה לא בדיוק שיא אולימפי, אבל זה קצת נפח ותושובת הישג והייתי מבסוטה מאין כמוני
)

susieada

New member
|כל הכבוד על האנרגיה והרצון!| 4U|

נפלא שלקחת את החצי שעה לשחייה רצופה ומאתגרת - היית יכולה לברוח לאיזו פינה שקטה עם ספר!
תמשיכי לדהר בכל כיוון! סוזי

אני מאד מאד גאה בעצמי../images/Emo9.gif

על עצם העובדה שאני רצה -משהו שבמשך שנים חשבתי שאני לא יכולה לעשות וזאת באדיבות 12 שנים של שיעורי חינוך גופני סיוטיים בבית הספר. מקווה מאד להגיע לשעה ודקה במירוץ של נייקי. אני כבר קרובה לזה במהירות אבל עוד לא עברתי את קו שבעת הקילומטרים. לפי התכנית שלי, אני ארוץ 10Kבעוד כמה שבועות. בינתיים מדהים אותי שאני מסוגלת, כבר כמה פעמים, לסיים שבעה בספרינט בעליה ולהרגיש שאני יכולה עוד. אין, אין, אין על התחושה הזו.

susieada

New member
גאווה ונחישות!

כל הכבוד נועה על ההתקדמות ושמחה!! בקשר למרחקים: איני יודעת אם בגלל גילי, או שזאת שיטת האימון, אך לפני כל קפיצה במרחק ריצה בתחרות, לא רצתי אותו המרחק באימון. ס"כ ריצות בשבוע כן עבר את המרחק המיועד. ובכל תחרות הצלחתי לרוץ את המרחק הדרוש! אז לא נורא אם את לא רצה 10קמ' רצוף לפני קיסריה, אלא אם את צוברת יותר מ10קמ' בשבוע. תהני ותמשיכי להיות מאוד מאוד גאה בעצמך!!! גם אנחנו גאות בך! סוזי

../images/Emo51.gif רבה סוזי

המילים שלך תמיד עושות לי טוב על הנשמה. אני מתאמנת לפי תכנית של דובב מזור מאיילות. הורדתי אותה מהרשת ואני הולכת לפיה. בגלל שזו לא תכנית שנבנתה עבורי אישית, היא לא בנוייה לפי המטרות שלי במירוצים. התכנית עובדת על ארבעה אימונים שבועיים והעלאת הקילומטראז' השבועי כל שבוע. לפני שבוע רצתי 25 ק"מ (7, 6, 5, 7) והשבוע אני עולה ל27 (7,6,6,8). התכנית הזו עובדת עבורי מצויין. אני אהיה מוכנה למירוץ הלילה של נייקי עוד הרבה לפני המירוץ עצמו. במירוץ אני ארוץ פעם ראשונה את 10 קילומטרים במישור ולא בעליות של מודיעין.... בהזדמנות, אנצל לשאול - התכנית שלי ממשיכה עוד אחרי מירוץ הלילה. מה עושים בשבוע שלפני המירוץ? לפי התכנית אני אמורה לרוץ (10,10,9,10). 10K אחרונים הם ביום המירוץ. האם ממשיכים את התכנית כפי שהיא או מורידים מהקילומטראז' לפני המרוץ?

susieada

New member
טייפר שבוע לפני תחרות ../images/Emo13.gif

היי נועה! תודה עבור המילים החמות! אני שמחה שטוב לך בנשמה! מן הנשמה אנו צומחות בכייף! מורידים עומס בשבוע לפני תחרות - עד 50%!, עם 2 ימי מנוחה במקום אחד. השבוע הזה הוא כולל אימון מנטלי של visualizing yourself racing and crossing the finish line with a smile on your face and a victory pose! את חזקה! תמשיכי להנות מן האימונים, ההכנות! סוזי

שוב ../images/Emo51.gif אני אשנה את התכנית לשבוע הזה בהתאם

וגם כמובן אתאמן על Victory Pose
שיצא יפה - שמעתי שמצלמים את המירוץ
... והכי חשוב - להמשיך להנות.

למעלה