ספרית,תרפיסטית,אופה, ומה עוד

galit37

New member
ספרית,תרפיסטית,אופה, ומה עוד../images/Emo35.gif

הבן היקר שלי מוציא ממני הרבה דברים שאילולא הוא לא הייתי יודעת שיש לי כל כך הרבה כשרונות. * תרפיסטית - שעבדנו בABA השתתפתי בתכנית, והייתי התרפיסטית הכי טובה שלו. * ספרית - הוא לא מוכן להיכנס למספרה ושאף ספר לא ייגע בו, לכן לקחתי מאח שלי את מכונת התספורת שלו, ולמדתי ועכשיו אני זו שמספרת את הבן שלי. * אופה - איזה רב אחד אמר לי שפיסטוק או אתרוג הם תרופה מהקבלה לילדים שלא מדברים, והבן היקר שלי לא הסכים לאכול פיסטוקים אז למדתי לאפות, והכנסתי את הפיסטוק לעוגה. * זמרת - כמובן הוא מאוד אוהב שאני שרה לו, אז אני גם זמרת. והיד עוד נטויה...

כל הכבוד לך- ומה שלום הקטנה../images/Emo85.gif|4

גלית...מתי את ישנה..בין עיסוק אחד למשנהו ..כולנו רצות ממשימה למשימה ..(אוף, עוד לא תליתי כביסה, חדר הABA הפוך ולא גמרתי להכין תמונות למשימות ABA החדשות..) אז כל הכבוד לך שאת מסתדרת ושומרת על שלווה יחסית..ומה שלום הקטנטונת ואיך את מתארגנת בין ענייני הלב שלה לבין הגדול שוודאי שלא קל לו עכשיו כשהתראפיסטית הטובה והאהובה ביותר עליו עסוקה כל-כך
חזקי ואמצי ושמרי על כוחותיך ועל מורל גבוה
ושהכל ילך בקלות.

galit37

New member
בנתיים היא../images/Emo95.gif

מתפתחת כמו שצריך (בלי עין הרע)ועולה במשקל יפה, בסוף החודש אנחנו צריכות להיות אצל הקרדיולוג והוא זה שיחליט מה הלאה. אבל אם המצב לא יחמיר, ואפילו ימשיך כך, נוכל לדחות את הניתוח עד גיל 3 ובגיל 3 זה יהיה צינטור קל. ואולי אם יקרה לנו נס, זה עשוי להיסגר מעצמו, ולא נצטרך התערבות כירורגית.

אילת 55

New member
גלית ...

איך יצאה העוגה???? נכון שזה מתכון מעולה גם לכאלה עם ידים שמאליות??

galit37

New member
העוגה../images/Emo9.gif

יצאה לא רע בכלל, אבל הנאה גדולה לא היתה לי מההעשיה שלה. תודה בכל אופן ונהיה בקשר...

שרון123

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

אין גבול למה שנעשה בשבילם
ומה שלום הבת? יש חדשות?

למעלה