ספרי אפייה
היי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי..
אני מאוד מתעניינת באפייה, עושה הרבה עוגות בבית, ותמיד עניין אותי לדעת מעבר, על הכימיה בין החומרים, חוקיות, למה פה לשים רק חלמונים ופה ביצה שלמה.. והייתי שמחה לקרוא חומר עיוני בנושא שיבהיר טיפה ויעמיק את הידע הבסיסי שיש לי, מישהו כאן מכיר ספר אפייה כזה? בעברית או באנגלית, שמסביר את מאחורי הקלעים של מתכון
תודה מראש
היי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי..
אני מאוד מתעניינת באפייה, עושה הרבה עוגות בבית, ותמיד עניין אותי לדעת מעבר, על הכימיה בין החומרים, חוקיות, למה פה לשים רק חלמונים ופה ביצה שלמה.. והייתי שמחה לקרוא חומר עיוני בנושא שיבהיר טיפה ויעמיק את הידע הבסיסי שיש לי, מישהו כאן מכיר ספר אפייה כזה? בעברית או באנגלית, שמסביר את מאחורי הקלעים של מתכון
תודה מראש