ספרי בישול על טופו

Amalthea

New member
ספרי בישול על טופו

ולא סתם כאלו שאין בהם בשר... חיפשתי, מישהו אפילו נתן לי שמות, אבל אני לא מצליחה למצוא אותם... הצילו? (אני חיה בגוש דן הנאלח, אגב)

Gal-Mo0D

New member
אין, אין, אין, אין...

חיפשתי גם אני, ומצאתי רק ספר "בישול צמחוני" שמשום מה היה נראה לי דוחה. קשה, קשה לחיות ברמת גן
אם תמצאי, שלחי לי מסר בבבקשה

tookmy

New member
דווקא יש

אמנם אני לא גרה כרגע בגוש דן הנאלח, אבל אני מוכנה להתערב שחיפשת בחנויות ספרים , ובטח עוד של סטימצקי, שזה המקום האחרון שהייתי מחפשת בו ספרים.... אז אני מציעה לך קודם כל לנסות חנויות טבע למיניהן, וגם חנויות של "רוחניות" לפעמים מחזיקות ספרים כאלה. אם כל זה לא עזר, אני אאלץ לשלוח אותך לסלון מזל, נדמה לי שיש להם, אבל לא בטוח שלמכירה, יכול להיות שפשוט תצטרכי לשבת להעתיק מתכונים.

In Limbo

New member
הנה מה טופו ומה טעים/טובה משולם

יש בו 160 מתכונים ממוצרי סויה. אני לא בטוחה כמו הוא עולה, קיבלתי את זה במתנה. יש בו כמה דברים אחדים עם סלמון וכאלה, אבל רוב הספר צמחוני לגמרי. רעות.

דדי שי

New member
ספר הטופו/ זהורית שייחי

אשר ניתן להשגה בחנויות טבע רבות. פרט לשניים-שלושה מתכונים שכוללים ביצים, הכל על טהרת המזון מהצומח.

Amalthea

New member
כן, אלו בדיוק!!!!

חיפשתי אותם בסטימצקי ושות´, בצומת ספרים ובכל מיני חנויות ספרים קטנות, ו-אין!!! אוף. נו טוב, אני אמשיך לחפש...

In Limbo

New member
דווקא כן...

אני ראיתי את הספר שהמלצתי עליו בחנות ´סיפרי´ בדיזינגוף סנטר בתל אביב. רעות.

Amalthea

New member
../images/Emo140.gif

בצומת ספרים יוצא לי לבקר הרבה יחסית. אז אני אדע לאן לכוון את האוטו ביום שבת הבא... ואם לא - אז דיזינגוף זה גם מקום שמאוד כיף לבקר בו. תודה לכולכם, ואם יש למישהו מה להוסיף, אשמח לשמוע.

למעלה