הוא עורך דין. אבל אני דוקא ממש לא אהבתי את הסיפור. התעלמות מוקרצות מאיפשהו.. אין לאף אחד מושג.. [רוח רפאים! בהה!] בכל זאת קראתי את רוב הספרים בסדרה. הספר כמו שאמרת מאוד אמריקאי קיצ'י.. אבל כל אחד והסגנון שלו..
את הספרים והסיפורים של ארתור קונן דויל על שרלוק הולמס, ואני מתכוונת לקרוא את כולם (ספרים ורומנים הקשורים לשרלוק הולמס), כמו כן, המליצו לי גם על אגטה קריסטי, ככה שאם יש לכם ספרים בסגנון הזה, אתם מוזמנים להמליץ לי עליהם.
גם שרלוק הולמס וגם אגתה כריסטי באמת מעולים אפשר גם לקרוא את הספרים של אליסטר מקלין ואם יצא לך להגיע לספרים מסדרת מסתורין (אלו ספרי כיס בכריכה רכה שאפשר להשיג היום רק בחנויות יד שניה) יש שם ספרי בלשים משובחים אם מדובר בספרים לנוער יש אמיל והבלשים, עלילות הבלש בלומקויסט, בעקבות הגנב (של מריו סימל), הרייט המרגלת, וילסון המוזר (של מרק טויין) ועוד רבים תהני
דויל הוא כלום לעומתה מה אני לא אוהבת שרלוק הולמס? הוא לא נותן לך לתפור את התעלומות לבד רק אחרי מעשה הם מסבירים לך ונותנים לך פרטים איך הוא הגיע לתפרון התעלומה. אם בכל זאת אהבת את הסגנון של דויל אולי יש סיכוי (גם אם קלוש) שתאהבי כמה ספרי בלשות של סמדר שיר (התאומים..) ויש גם את.. The hardy boys או משהו כזה. אני לא זוכרת מי הסופר. הא! אולי דיקסון? והגדולה מכולם! אגתה כריסטי!
אבל הם מיודעים בעיקר למי ש"יש לו כוח"...הם לא כמו הסרטים החדשים, אל תטעו, אלה לא סתם ספרי פעולה, בספרים האלה מוצג ג'ימס בונד כמרגל ממש לכל דבר. החסרון בספרים הוא שלעיתים (ובעיקר בשלבי הפתיחה) הם קצת משעממים... מיועד בעיקר לאוהבי בונד... שם הסופר: איאן פלמינג