ספרי ד"ר פיל

ספרי ד"ר פיל ../images/Emo63.gif../images/Emo39.gif

ד"ר פיל מגיש את התוכנית ובמקביל עובד כפסיכולוג בעצמו, וכותב ספרים רבים- האם לדעתכם הוא מתפרש יותר מידי וצריך להישאר ממוקד רק על התוכנית ועל העבודה כפסיכולוג, או שהספרים רק מוסיפים להערכה כלפיו מבחינתכם

brum

New member
זה ברור שהוא לא מושלם, אבל מי כן ?

פסיכולוג טוב צריך להתמחות בשניים עד שלושה תחומים אי אפשר להיות טוב בכל התחומים ולכן אני מאמינה שהוא מעסיק פסיכולוגים ורופאים שנותנים לו את התשובות, הוא נראה לי זהיר מספיק כשהוא נותן את העצות האלו. זה דיי צורם שהוא מקדם כבדרך אגב את הספרים של הקולגות שלו (מילא קידום עצמי דיי מובן) אני חושבת שהוצאת הספרים או לפחות חלקם הגדול הוצאו בגלל התוכנית שנועדה לעזור, הספר הוא עוד דרך, נכון שזה גם לוקח סיבוב על ההצלחה של התוכנית אבל לדעתי בצדק. הוא נהיה דיי עשיר בעקבות הפרסום שלו והוא מחפש דרכים להמשיך ולהרוויח אבל אני חושבת שהוא הרוויח את הזכות הזו תרתי משמע

Y. Welis

New member
הוא לא עובד כפסיכולוג, אלא כיועץ

בענייני בחירת מושבעים והצגת החומר במשפטים (כמובן על פי רקע פסיכולוגי). עסק הרבה יותר רווחי ויוקרתי. מכל מקום הוא עבד בזה יותר בעבר. היום אני חושב שהוא בעיקר נותן הרצאות מול קהל (בחלק מהמקרים באולמות ענקיים), מקדם את מכירות הספרים וכמובן עובד בתוכנית.

למעלה