ספרי הדרכה

ספרי הדרכה

שלום לכולם, יש לכם המלצות לספרים? כאלה שנכתבו ע"י מקצוענים, למשל, שיכללו ניתוחי ידיים, סטטיסטיקות, הסתברויות וכו'? רצוי בעברית, אבל גם אנגלית היא לא מילה גסה. תודה, יובל.

sUp3r

New member
בטח אחינו

יש לך כמובן את super system 1,2 של דויל ברונסון, טרם קראתי, אבל שמעתי עליו ביקורת טובה, כמובן שהספר באנגלית. ספר הפוקר היחידי שיצא עם תרגום לעברית הוא ספר הפוקר הירוק של פיל גורדון, אני קורא אותו עכשיו באנגלית, בעיקר בגלל שפת הפוקר, וכמובן שהוא כולל בתוכו סטטיסטיקות הסתברויות וכו'.

modz0r

New member
ספרים רבותי, ספרים.

כמו שזה שמעלי אמר, הספר הירוק של פיל גורדוןPhil Gordon's Little) Green Book) הוא ספר מצויין, ואני ממליץ עליו בתור הספר פוקר הראשון שתקרא. עוד ספר מצויין, זה ה-Harrington On Hold'em של דן הרינגטון, שהמון שחקני פוקר מקצוענים אומרים שזה הספר ששיפר משמעותית את המשחק שלהם. הספר מחולק ל-3 חלקים, הראשון הוא Strategic Play, השני The Endgame, והשלישי The Workbook. אישית אני בתהליכי קריאה של זה. וכמובן ה-Doyle Brunson's Super System, שנחשב אחד הספרים היותר טובים לשיפור היכולת בפוקר. במידה ואתה משחק לייב, ולא רק באינטרנט, אני ממליץ גם עלCaro's Book of Poker Tells של Mike Caro. אומנם יש שם כמה דברים שיכולים לעזור לשחקני אינטרנט, אבל זה בעיקר פונה לשחקני לייב. בספר מדובר בעיקר על Tells, מה האמינות היחסית של ה-Tell, ואיך אפשר להשתמש בו. לדעתי אין את הספרים האלו בעברית (חוץ מהספר הירוק של פיל גורדון, שזה שמעלי אומר שיש), אבל בכל מקרה עדיף לקרוא את הספרים באנגלית, גם בגלל שפת הפוקר, וגם בגלל שזה פשוט יבלבל. השפה בספרים האלו היא בדרך כלל פשוטה מאוד, וחוץ מזה, תמיד יש בבילון

ereuveni

New member
מה לעשות שזה לא הספר הראשון

קראתי שני ספרים של סקלנסקי, הראשון SMALL STAKES HOLDEM. שממש אהבתי ונתן יסודות טובים, אבל מכוון ללימיט פוקר. אז ניסיתי גם את ה NO LIMIT HOLDEM (גם של סקלנסקי). לא יודע איך להגדיר אותו אבל בוא נגיד שלא נפלתי. בדקתי את ההמלצות שלכם והספרים של הרינגטון מכוונים לטורנירים וזה לא הקטע שלי. והספר של דויל הוא גיבוב של המלצות מכל התחומים של הפוקר ואני מחפש משהו ספציפי לנו לימיט. אז מה הספר הבא בתור שהייתם ממליצים?

modz0r

New member
שאלה טובה

נראה לי שכדאי שתעבור על הספר הירוק בכל מקרה, גם אם זה בריפרוף, כי לדעתי הוא ספר ממש טוב שכדאי לקרוא. מעבר לספרים שכתבתי אני לא מכיר יותר מידי, אבל שמעתי ש Internet Texas Hold'em: Winning Strategies from an Internet Pro (Matthew Hilger) הוא ספר טוב שכדאי לקרוא, למרות שאני אישית לא יכול להמליץ עליו כרגע. מעבר לזה אני לא יכול לעזור לצערי.

למעלה