ספרי ילדים קלאסיים-זקוקה לעצה

Badolinna

New member
ספרי ילדים קלאסיים-זקוקה לעצה ../images/Emo39.gif

שלום לכולם, מקווה שזה המקום שאוכל לקבל בו קצת סיוע
לחבר הכי טוב שלי (שהיה גם בן זוגי עד לא מזמן) יש יום הולדת 25 אוטוטו, חשבתי על כך שיהיה נורא מקסים אם אחת המתנות שאביא לו תהיה ספר ילדים קלאסי וקצר מילדותנו שיש בו איזה מסר על חברות טובה, או על אדם מקסים. ניסיתי לחפש, אבל לצערי אני לא ממש זוכרת הרבה שמות של ספרים מהילדות (מזדקנים מה לעשות
) אשמח אם תוכלו לזרוק כל מיני שמות של ספרים שנראים לכם מתאימים (בסגנון "העץ הנדיב" , "ציפור הנפש" וכ'ו רק שקשורים לנושא הנ"ל) המון המון תודה!! וסופ"ש ניפלא לכולם!!

דנטל

New member
אני מתה על הספר "האיש והקו"

העץ הנדיב, אגב, מתאר חברות מסוג נצלני ביותר ולדעתי זה רחוק מלענות להגדרה "חברות טובה".

Rivendell

New member
גם אני הייתי מוותרת על "העץ הנדיב"

מעיניים של בוגרת זה נראה לי ספר נוראי. יש סדרת ספרים של סוזן פוליס-שוץ, קבצים של ציטוטים בכל מיני נושאים: "שפת הידידות", "שפת האהבה", וכו'. ראיתי שעכשיו זה יצא מחדש על נייר ממוחזר, מאוד יפה. הספרים עצמם הם פשוט קובץ ציטוטים, אבל זה נחמד. סימלי כזה. אולי תבדקי אם זה מתאים לך?

Badolinna

New member
העץ הנדיב הוא אכן נוראי...

בדיוק אתמול הכנתי עליו עבודה לאוני' וזו הסיבה שהעלתי אותו כדוגמא, אבל אני ממש יכולה להשבע שהייתי עם דמעות בעיניים אחרי ניתוח של זה במשך שעתיים. חבל שלא יכלו לסיים את זה בצורה טובה יותר... אגב, בסוף מצאתי את הספר "חבר הוא..." של סנופי - משהו מקסים!! אבל המון תודה לכם בכל מקרה!

Rivendell

New member
אוי, זה מקסים!!!

עכשיו הזכרת לי, משגע
. יופי של מתנה.

מה אתם רוצים מ"העץ הנדיב"?

זהו אינו ספר על ידידות טובה. אם כבר הספר מעלה שאלות על יחסי הורים וילדים.

Rivendell

New member
זה ספר על ניצול, בעיקר...

מסוג הספרים שלילדים נראים מקסימים ולמבוגרים - קצת פחות.

שנפתח פורום לפגועי "העץ" ?

אני די בטוח שאני שטיח אנושי רק בגלל הספר. אנשים מנצלים אותי על ימין ועל שמאל רק בגלל שחשבתי שהספר הזה אמור לייצג מציאות. אוייש. וד"א, אל תנצלו את העובדה

למעלה