ספרי ילדים

anat30g

New member
ספרי ילדים

אני עכשיו בתהליכי שיקום של הסיפריה בחדר הילדים. ואשמח לקבל המלצות לספרים טובים ואיכותיים - ולוו דווקא הידועים והמוכרים. יש לי 4 ילדים בגיל שנתיים עד 8 - ככה שאני פתוחה להצעות טובות לטווח הגילים הנ"ל.

heni3

New member
הסדרה של איתמר - סופר דויד

גרוסמן. ספרים מעולים.

עופריקו

New member
ענת....לא קשור

יש לך אתר מקסים .. נהנתי מאוד עופר ממליץ לכולם

anat30g

New member
תודה עופר

באתר שלי אני מנסה להרבות שמחה ואהבה על הרשת... ואולי יש לך איזו המלצה על ספר ילדים - אפילו משהו מהילדות שלך???

עופריקו

New member
ענת.........

יש את הסידרה של ג´ינגי שהילדה שלי מאוד אוהבת לקטנים יותר יש את הפיל שרצה להיות הכי ,וכספיון הדג ובכלל אני חושב שאם מסתובבים קצת בחנויות יש הרבה ספרים שכמעט כולם טובים ומלאי מסרים... ושוב ממש נהנה לשוטט באתרך.... בהצלחה עופר

אמיר.

New member
דווקא לא התלהבתי

קיבלנו ספר אחד... אבל היו שם מילים שלא כל כך מקובלות בבית שלנו אמנם הילדים מכירים אותן אבל לא רצינו לתת להן לגיטמציה. (בעיקר רעיתי ..)

אמיר.

New member
הקלאסיים - פשוט חובה.

מיץ פטל. הכלב פלוטו. ----------- גם הספרים של פאול קור הם מעולים --------- יש שני ספרים יקרים קצת, של הארנב פליקס המטייל בעולם .. --------- ספר לא מוכר כל כך ´מי עוזר לאמא´ (ח´ גנירם) אם אתם מסורתיים/דתיים אז... איך אפשר בלי: ´שלום לך אורחת´ (יש גם קלטת וידאו מצוינת) ו´נחמד מכל ימים´ של רבקה אליצור ו´כה עשו חכמינו´... ------------ (רשימה ראשונה בסדרה
)

anat30g

New member
פליקס - מקסים

תודה על ההמלצה על הספר של פליקס - זה לא רק סיפור מקסים - גם הספר מעוצב בצורה מדהימה - רק חבל שהוא כל כך יקר... קניתי רק את הראשון.

למעלה