ספרי לימוד לאנימציה

natalut

New member
ספרי לימוד לאנימציה

שלום אני מעוניינת לרכוש ספרי לימוד לאנימציה- ספרי מאיה, 3DMAX ופלאש איפה אפשר לרכוש ספרים כאלה במחירים סבירים? יש אפשרות לרכוש את הספרים כמשומשים? יש פה אולי מישהו שמעוניין למכור ספרים כאלה? ניתן לפנות אליי גם במסרים. תודה מראש לכל המשיבים! :]

אפשר לחפש בדיונון. הם מדי פעם

מביאים ספרי לימוד לתלת (ראיתי גם בטכניון וגם באוניברסיטת תל אביב). עדיין יותר זול לקנות אותם באמזון. לגבי פלאש יש ספרים גם להוד עמי, גם לאופוס וגם למנטור. ככה שאני מניח שפלאש אפשר למצוא בעברית בכל סטימצקי\ צומת ספרים או כל חנות ספרים "מובחרת" אחרת.

natalut

New member
חיפשתי באתר של דיונון,

ומצאתי רק ספר פלאש ולא ספרי לימוד לתלת מימד. אני מעוניינת גם בספרי לימוד תלת מימד בעברית ולכן אמזון לא רלוונטי :/ יש עוד רעיונות? ובאופן כללי, איך אתם ממליצים לי להתחיל ללמוד תוכנות אנימציה?

natalut

New member
חיפשתי גם באופוס ומנטור

שם לא מצאתי משהו על תלת מימד ורק בהוד עמי מצאתי ספר תלת מימד, במחיר מופרז של 400 ש"ח.. :/

אין ספרות תלת מימד טובה בעברית.

גם ככה השוק אפילו בזירה הבין-לאומית הוא לא גדול מדי וקשה לצפות מהוצאות ספרים ישראליות להשקיע בהפקה או תרגום של ספר לעברית בשביל שהוא ימכר אח"כ באיזה 30-40 העתקים. מניסיון גם עם ספרות בתיכנות, קצת מעצבן להשתמש בספר בעברית לתחום שעולם המושגים שלו כולו באנגלית. המלצתי אליך היא שמוטב להתרגל לקרוא אנגלית מוקדם ככל האפשר.

ספרי התלת מימד בדיונון הם באנגלית

ולא תמצאי אותם באתר הם בנויים על הזמנות סטודנטים. עד כמה שידוע לי יש ספר אחד בעברית (בשני חלקים) שמכסה בצורה סבירה את הבסיס של מקס. אני אשאיר למיסטר גליניק לעשות לעצמו את הפרומושן. אבל אני חייב לאמר לגבי המחיר שספר מקצועי ממוצע בעברית עולה קרוב ל 200 ש"ח די סביר לי ששני כרכים יעלו 380. ו-1400 עמודים זה לא בא ברגל. וכמו שרובי אמר, אין לך סיכוי להסתדר בתוכנות התלת בלי לקרוא אנגלית. גם אם תמצאי ספרות בעברית היא אף פעם לא תכסה הכל ותמיד תאלצי להשתמש בעזרה של התוכנה או בטוטוריאלים מהרשת. שזאת אגב השיטה שבה אני ממליץ ללמוד. שיהיה בהצלחה.

helmet remover

New member
אני ניתקלתי בספר

מקיף ביותר בעברית , עבור 3D MAX. הוא נכתב ע"י אמיר גליניק, באתר WWW.3d-files.co.il יש מידע בנושא

גם אני מכירה את הספר של אמיר והוא

אחלה בחלה. למדתי אצלו וכמו שהוא מסביר (מצויין) ככה הוא גם כותב, ככה שאומנם לא עברתי על כל הספר רק על חלק, אבל הוא סבבה.

למעלה