ספרי לימוד לתיכון

ליאת666

New member
ספרי לימוד לתיכון

מוכרת ספרי לימוד של כיתה י"א וי"ב: (כל הספרים במצב מעולה) 28 ש"ח-the ECB anthology "סטטיסטיקה והסתברות" ל-3 ו-4 יח"ל בני גורן-35 ש"ח להיות אזרחים בישראל, מדינה יהודית ודמוקרטית-20 ש"ח 22 ש"ח-all my sons/Arthur miller הוצאת קרנרמן מבחנים במתמטיקה במתכונת בחינת הבגרות 4 יח"ל/אלמוג ומילוא-35 ש"ח לדעת דמוקרטיה:לימודי אזרחות לחטיבת הביניים-33 ש"ח מאבק ושקיעה ביראל ובעמים בזמן החדש 1920-1945 -42 ש"ח טריגונומטריה 4 ו-5 יח"ל בני גורן-33 ש"ח חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי 4ו-5 יח"ל-40 ש"ח אלגברה בני גורן 4 -5 יח"ל (ספר חום)-45 ש"ח תקומה ומדינה בישראל ובעמים בזמן החדש 1945-1970 -37 ש"ח אני גרה בכפר סבא. הודעות יש להשאיר באייסיקיו מס' 109138945.

Rivendell

New member
יש ברעננה חנות שקונה

"דינה בוק שופ". כל הפרטים במאמר על חנויות למשומשים
.

roni64

New member
שמחה להמליץ

מכרתי וקניתי דרכם ספרי לימוד משומשים במחירים הוגנים. בנוסף אני מוצאת אצלם מפעם לפעם ספרי סיפורת נדירים במחירי מציאה. יש לציין לטובה בעיקר את השרות. הם לא מהססים להרים טלפון, פותרים בעיות בלי להתמקח (קניתי פעם ספר שאחד הדפים בו היה חסר, וכספי הוחזר לי בלי תמרוני השהיה), ובכלל הגישה ש"הלקוח תמיד צודק" היא עקרון מנחה אצלם.

מכירת ספרים

כל יום חמישי, בכיכר דיזנגוף נותנים חינם לילדים למכור/להחליף את ספרי הלימוד שלהם או ספרים שהם לא רוצים. מומלץ להגיע ולהשקיע אחר צהרים. בטוח שאפשר להרוויח יותר מאשר אצל דינה בוק שופ...

למעלה