ספרי לימוד

ספרי לימוד

זאת אולי תשמע לכם שאלה של צעירה.. ושל אחת לא מנוסה.. אבל רציתי לחדעת מאיפה לומדים את החומר? יש ספרי לימוד שנצטרך לקנות? או שלומדים רק דרך המרצה? אני אשמח למי שיבאר לי את העניין...

TheBigBrother

New member
הא

פה אין לי מושג מה שכן את תמיד יכולה לנסות לחפש חומר באינטרנט. לפעמים אנשים מפרסמים את המחברות שלהם , התרגולים וכל מיני שטויות כאלה

Josette

New member
ספרי לימוד...

הייתי עתודאית לפני הצבא ולמדתי שנה אחת באוניברסיטה העברית (פיזיקה) בד"כ כל הספרים שהיינו צריכים אפשר היה למצוא בספריה, ואפשר להסתדר בלי לקנות. אבל היה ספר או 2 שהיו שימושיים במיוחד, אז קניתי אותם כדי לא ללכת לספריה כל פעם. היינו כמה חבר'ה עתודאים אז קנינו כל אחד איזה ספר והשתמשנו בספרים אחד של השני.

salt of earth

New member
בריפוי בעיסוק

לרוב לומדים דרך המרצה, יש מקראות שאפשר לקנות דרך האגודה או האקדמון, רוב החומר במצגות. יש מאמרים שצריך לקרוא לקורסים ואת זה אפשר להדפיס דרך מערכת התו"ת (אני לא יודעת מה זה מייצג
) זה מע' ממוחשת ואפשר משם להוריד ולהדפיס מאמרים סרוקים. מקסימום יבקשו מכם לקנות ספר אנטומיה אבל גם זה לא חובה לקנות
כאמור המידע מעדות שנייה

תודה לשתיכן!

בנוגע למערכת הת"ות .. .צריך להוריד את זה מאיפשהו? ו...שמתי לב שאני אצטרך הרבה להדפיס... זה אומר שאני גםחייבת שתהיה לי מדפסת...טוב..נסתדר... ו..כמה בערך עולים הספרים?

amitk80

New member
לגן יבנאית

היי, מערכת תו"ת זאת מערכת ממוחשבת שיושבת בספריה והיא פתוחה בשביל להדפיס תדפיסי מאמרים. לי כמעט לא יצא להשתמש בזה שכן אני לומד ססטיסטיקה ומערכות מידע. לרוב החומר בהרצאות ותרגולים מספיק. אם את ממש רוצה את יכולה להעזר בסיכומים של חבר'ה משנה מתקדמת כולל עבודות ובמקרה הכי גרוע לקנות את המקראות שמפורסמות באגודה. במיוחד עכשיו בתקופת הבחירות את תראי אותם מנסים למכור הרבה מאד חוברות.. בהצלחה, עמית

תודה רבה עמית!

איזה מקראות אלה? וכמה הם עולות? ועוד שאלה.. מאיפה אני משיגה סיכומים של חבר'ה משנים קודמות?אני צריכה לגשת אליהם אישית ולבקש?

salt of earth

New member
בחוגים קטנים

בד"כ נציגת החוג תעביר דיסקים לחדשים עם כל הסיכומים- זה מה שעושים אצלנו בחוג. כאמור זה הכי כיף כשיש ב-ח-י-ר-ו-ת
אם לא עושים זאת בריפוי בעיסוק אז מקסימום תתחברי לבנות הטובות משנה ב' ותבקשי מהם סיכומים

salt of earth

New member
מערכת תו"ת

היא כאן http://lib.haifa.ac.il/www/elect_data/tadpisim/tadpisim.htm אחרי שנכנסים לכיתה מסבירים לכם את הכל לא צריך למהר אני בכלל הייתי לגמרי מעופפת ביום הראשון שלי ולא ידעתי כלום מזה. כך שהמצב שלך יוצא מן הכלל
אה
ועכשיו נזכרתי מהי מסמלת "מערכת תדפיסים ותמונות" טוב שזכרתי משהו מההדרכה המשעממת של הספריה
אפשר להדפיס באונ': כרטיס של 50 צילומים עולה 11 שקל בקנייה ראשונה ואם את מחזירה את הכרטיס הריק אז משלמת 7 שקלים. בריפוי בעיסוק יש הרבה מאמרים שצריך לקרוא ומורידים אותם דרך מע' תו"ת (להבדיל מסטסטיסטיקה ומע' מידע
) בחוגים קטנים עוקפים את חברי האגודה המעצבנים שמוכרים להם מקראות שרק יצברו אבק עליהם כי לרוב זה כולל חומרים של קורסים זניחים ולכן ישנה אפשרות להתאגד ולעשות ביוזמתכם מקראה שימושית שתכלול את כל המאמרים ולשלוח לבית דפוס מחוץ לאונ' או של האונ' ולפחות אפשר לקבל מקראה בלי הפרסומות המעצבנות והקלישאות של התאים. לגבי ספרים אז אפשר לשאול ספרים מהספריה, אפשר לשאול ספרים מהאגודה אבל לחוגים כמו ריפוי בעיסוק ושאר הפרה רפואיים לרוב אין מאגר ספרים מספיק. לא נראה לי שיבקשו מכם לקנות ספרים, ספר האנטומיה עולה משהו כמו 210-250 שקל. וכמו שאמר עמית אפשר להיעזר בסיכומים משנה שעברה, זה מה שבעצם עזר לי מאוד. בהצלחה

הבנתי...

המון תודה לך! ממש עזרת לי! אני מקווה שאני אתאקלם מהר...ושלא יהיו לי בעיות מיוחדות.. המון תודה שוב.. ושיהיה בהצלחה!

למעלה