ספרי מתמטיקה מחפשים בית

ספרי מתמטיקה מחפשים בית

בעקבות פרישתה של אמי לפנסיה (קולולולו), למסירה עשרות ספרי מתמטיקה - לתלמידי תיכון (ט'-יב'): בני גורן, גבי יקואל, אספיס, יואל גבע, משה שמיר. תכנית חדשה ורגילה. תכנית צבירה. כל נושאי המתמטיקה הבית-ספרית לכל היחידות. מי שמעוניין לשאול לגבי ספר ספציפי - אפשר במסרים. מי שרוצה את כולם (לספריה או לאוסף פרברטי
) - כנ"ל. עוד למסירה כורסא הנפתחת למיטה - מבסטנדרטיות, כמו שנותנים בבתי חולים להורים מלווים, אבל חיננית (סגולה). וגם סכו"ם וכלים. ומיטה זוגית (חורקת ולכן קצת מעצבנת.. מזהירה מראש) עם מזרן. מיקרו שעבד מצויין ובעקבות העברה עשה קצר: למי שלא מפחד לחקור את רזי החשמל.

אופס - וגם:

כסא משרדי על גלגלים (בורדו) מראה צבועת מסגרת (ילדותית.. סגולה) שולחן קטן עם 2 מגירות (במקור מחנות תכשיטים: קטיפה חומה קיטשית ככיסוי ושקע קטן במרכז) שולחן מחשב ישן ומצ'וקמק, אבל יציב פוסטר נחמד וממוסגר של פיקאסו - "דון קישוט וסנצ'ו פנשה"

berry23

New member
המקרר לזוג ממודיעין!!!

אני יודעת שהם צריכים, אני בעצמי ניסיתי לחפש להם בלי הצלחה ממש מי מטפל בהם??

berry23

New member
סליחה, זו כמובן לא קביעה רק הצעה

סליחה אם פגעתי במישהו שזה נראה לו שכבר קבעתי או הבטחתי את המקרר פשוט אני ממש התרגשתי שקראתי עליהם וממש הייתי רוצה לעזור להם...

מקרר, שלחי בבקשה מסר לפנינה

המקורית, מנהלת הפורום, היא עכשיו מרכזת את הזוג ממודיעין, הם זקוקים למקרר. המון תודה.

nypx

New member
../images/Emo41.gifהמיקרו ממש מסוכן ../images/Emo41.gif לתת למישהו

מכדי שיחקור את רזי החשמל כדברייך אמנם זה נעשה בכוונה טובה אבל מכירים את המשפט ...אז היזהרו

nypx

New member
מיכל רק עכשיו ראיתי על הג'חנון../images/Emo13.gif

האמת לא כל כך יצא כמו שרציתי אבל מבטיח שבפעם הבאה ייצא יותר טוב (לא להזיל רוק הבטחתי נו)

היי חמודה, אני זקוקה לכסא

עבור הילדה, בתה של האלמנה מרמת-גן, פנינה ארגנה לה מחשב (שכרגע אצלי, כי אני צריכה חוט חשמל ועוד מספר פריטים קטנים, אהיה אצלה ביום ב' כנראה). אם תוכלי להתקשר לאם ולשאול אותה (יש לך את הטלפון שלה), גם לגבי השולחן מחשב. לגבי ספרי לימוד, מציעה גם לשאול, יכול להיות שהיא זקוקה לספר או שניים. תודה חמודה.

יובל2

New member
אם הכורסא שנפתחת למיטה לא נתבקשה

אשמח לקבל
ואם יהיה כמובן איך להעביר צפונה

יובלי מתוקה, אני אדבר עם ריפוי

בתקתוק, אשאל אותה ואבדוק שינוע, לא נראה לי שיש דורש (לפחות לא ע"ג דפי הפורום). הזכירי לי אם אני שוכחת אותך (איך, איך אפשר לשכוח אותך?)

ניוד לצפון - מי יכול ומתי?

כסא מחשב (לנירה63 - אל תדאגי מיכלית - העברתי כסא אחד לאסטלה..:+) 2 כסאות מתקפלים (שירלי מהקריות) ספרי מתממטיקה (מחכה להנחייה - שירלי מהקריות) כורסא נפתחת (יובל2) מי יכול להעביר ומתי? הדירה ברמת-גן.

אשר למקרר -

הוא מתפנה בסוף השבוע (טפו טפו טפו) האם יש אפשרות לנייד אותו מודיעינה? הוא אמנם לא גדול אבל אמקור הכניסו במקררי שנות השמונים לא מעט פלדה... על גגון אני לא מעיזה לנייד מקרר......

למעלה