ספרי נוער קלאסיים שתמיד כייף לחזור ולקרוא

fots

New member
ספרי נוער קלאסיים שתמיד כייף לחזור ולקרוא

אבא ארך הרגליים / ג'ין ובסטר (בהוצאת י. מרכוס) - 39 השבוי מזנדה / אנטוני הופ - 42 קשה להיות אריה / אורי אורלב - 38 פיטר פן / ג'יימס מתיו ברי (הדפסה ראשונה של מחברות לספרות - כריכה צהובה) - 65 פדינגטון במצודת לונדון / מייקל בונד - 32 הכד העתיק / אריה ל. שטראוס - 49 אהל הדוד תם / הריט ביצר סטו - 29 אחרון המוהיקנים / ג'ימס פנימור קופר - 29 מסע במורד האמזונה / ז'ול וורן - 34 דחלימלך / לוין קיפניס - 49 האריה / ז'וזף קסל - 29 טרזן ובן טרזן / אדגר רייס ביראוס - 60 תלתלים מכושפים / סיגלית דיל (הספר חדש) - 45 בנוסף לרשימה שציינתי ישנם עוד מאות ספרים שממתינים לכם וכולם במצב טוב מאוד ועד כחדשים. ברכישה מעל 3 ספרים המשלוח בדואר רשום על חשבוני. ספרים נוספים ניתן לראות באתר: http://web.2all.co.il/fots

fots

New member
הנה עוד כמה, אבל באנגלית

Robinson Cruso \ Daniel Defoe - HC-1956 - 35 Black Holes and Uncle Albert \ Russell Stannard - HC-1991 - 60 Tom Sawyer \ Mark Twain - HC - 30 The Great Gatsby \ F. Scott Fitzgerald - SC - 25 Nine Princes in Amber \ Roger Zelazny - SC - 150 (כל סדרת עשרת הספרים הנפלאה) יש לי עוד הרבה מאוד ספרים, גם באנגלית וגם בעברית. כמובן שברכישה מעל 3 ספרים המשלוח בדואר רשום על חשבוני. ספרים נוספים ניתן לראות באתר: http://web.2all.co.il/fots

MayaTheBee

New member
מעניין אותי לדעת מאיפה הגעת למחירים האלו

עניין ה29 ו39 פועל במקדולנדס, אבל גם ביד שנייה? מוזר.

fots

New member
אז עכשיו במיוחד בשביל הדבורה מאיה

שנעשה את זה 30 ו40? או תני לי את מחיר, מה דעתך? ואני רציני, תכתבי מחיר וזה יהיה המחיר. לגביי השאלה, מאיפה הגעתי למחיריםהאלה? למה כתוב על ספר חדש 84 ש"ח? איך הגיעו למחיר הזה? עלות של ייצור ספר בן כ300 עמ' לא עולה על 23 ש"ח ברוב המקרים, אז למה דווקא 84 ש"ח? המחיר הגבוה הוא בגלל שזה עסק ועסק לא רווחי נסגר, ומחיר לא עגול זה בגלל שפסיכולוגית יותר נעים לנו לראות את מספר לא עגול, זה נותן הרגשה של משהו זול (בסופו של דבר, עבודה בעיניים). אז שוב, (וכל מי שלמד פסיכולוגיה יגיד לך) לכתוב 30 ש"ח במקום 29 ש"ח יגרום למחיר להראות יקר. אני מקווה שההסבר הקצר שלי עוזר לך לקבל תמונה כללית על כל עניין המכירות, גם בענף הספרים וגם במקדונלדס.

MayaTheBee

New member
../images/Emo13.gif

התחלתי לכתוב את דעתי אבל אז קלטתי שאתה מנהל (?) חנות ואתר בנושא, וזה אכן שונה כאשר מוכרים את זה על המדף לעומת אינדווידואל שמוכר את זה בפורום יד שנייה, כלומר בן אדם שלא מחפש למשוך לקוחות אלא יותר בכיוון של להפטר מהספר ולעשות כסף קל במהירות.

למעלה