ספרי עלי עינת

• פותח הנושא D.L
  • פורסם בתאריך

D.L

New member
ספרי עלי עינת

דוד לוי 4.10.57 שעת לידה : 21.30 יום לידה : ערב יום הכיפורים דברי חופשי על כל מה שאת רואה תודה

D.L

New member
לידיעתך עברו 24 שעות

התשובה שלך חשובה לי

עינת

New member
היי :)

ראשית אז מה עם עברו 24 שעות על מה כעסך?אני פה בהתנדבות להזכירך וחוץ מהפורום יש לי עוד אי אלו עניינים בחיים...אז סבלנות וסובלנות הם כלל ראשון שעליך ללמוד!!! שנית כל מה שאני רואה איני יכולה לומר לך כיוון שזהו פורום אשר אינו מחליף יעוץ אישי לכן אנא ממך אמור לי מה ברצונך לדעת ואשתדל לענות כמיטב יכולתי. אור שפע ואהבה עינת

D.L

New member
אני בפרשת דרכים מקצועית

אני יודע לעשות הרבה דברים אבל לא מסוגל להחליט לאיזה כיוון ללכת עכשיו אני אחרי פשיטת רגל בעסקי ואני היום במצב שלא הייתי בו אף פעם ואני לא יודע מה לעשות יש לציין שאני בעל משפחה וכולם תלויים בפרנסתי אבל אני לא מסוגל להחליט למרות שמופנות אלי הרבה הצעות אבל מתחומים שונים מה את אומרת?

עינת

New member
:cool:

דבר ראשון אל יאוש ראה את חצי הכוס המלאה. שנית בגלל המצב העדין בו אתה נמצא אני הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ אישי אם אצלי ואם אצל נומרולוג\ית אחר\ת שאתה סומך עליהם. כל תשובה אחרת ממני תהיה חסרת אחריות וכולי תקוה שאתה מבין. אור שפע ואהבה עינת

D.L

New member
כשלא הולך אז לא הולך

כנראה זו באמת תקופה גרועה מבחינתי, אם גם את לא מסוגלת לעזור לי בכלום. כל שנישאר לי הוא רק לסמוך על הקדוש ברוך הוא שתמיד אני סומך עליו, שיעזור לי כמו שאני מאמין שהוא עוזר לכל יהודי אחר , בשעת צרה. בקשר לחצי הכוס המלאה שאמרת לי, לצערי אני כבר לא רואה גם אותה , ומבלי להתבייש אומר לך שאין לי כרגע שום אפשרות לפנות לייעוץ , כי ייעוץ פרטי דורש כסף , דבר שלצערי עד שתבוא לי הישועה משמיים , אין לי. בכל אופן אני אשאר מנומס ואומר לך , תודה.

עינת

New member
:cool: כואב לי לשמוע :-(

את היאוש שלך... אני מוכנה להציע לך יעוץ במחיר מוזל אם תפנה אלי אישית... אור שפע אהבה והרבה כח עינת

D.L

New member
תודה על חצי הלב הרחמן שלך

שאבתי המון עידוד ממהלך השיחות בינינו וגם קצת חוכמת חיים כי אחד הדברים שגרמו לי ליפול היו שדאגתי לכולם חוץ מלעצמי וכנראה שנפל לי סוף סוף האסימון , שצריך בכל מצב לדאוג גם לעצמך ובזאת נסיים יקירתי את השיחה תודה

למעלה