ספרי פוקר בעברית

matan5165

New member
ספרי פוקר בעברית

אני יודע שיש את הספר של בלייזר. את ספר הפוקר הירוק ועכשיו עוד ספר שראיתי שפירסמו פה. http://www.seferpoker.com/ אני חושב שאני אזמין את הספר הזה אבל בגלל שאני לא מת על השחקן שכתב את הספר אני לא הכי סגור על זה. יש פה אנשים שמכירים את הספר הזה ? והשאלה החשובה יותר, יש עוד ספרים בעברית חוץ ממה שכתבתי ?

imagine10

New member
אני שמעתי שהספר החדש

שעכשיו הוציאו בעברית אמור להיות הכי טוב בלימוד האסטרטגיות שצריך וכדאי לדעת וגם הצליח המון בחו"ל נראה לי שגם אני אקנה אותו מה כבר יכול להיות

ספר מצוין שנכתב ע"י סופר מעולה ושחקן פוקר טוב

מאוד אשר מחזיק באחד ההישגים הטובים ביותר (אם לא הטוב ביותר) ב- main event. שני שולחנות גמר ברציפות (94 ו-95) כאשר הוא לקח מקום ראשון ב-95. הספר השני בסדרה נחשב בעיני רבים כספר הטוב ביותר שנכתב על פוקר אי פעם.

shaywh

New member
לא ההישג הטוב ביותר בME

הייתי חייב להעיר : ) . היו כמה אנשים שזכו פעמיים ברציפות וסטו אונגר זכה שלוש פעמים בסה"כ.

shaywh

New member
אמת... אבל נראה לי שהתוצאה השנייה שלו היא

הפיינל טייבל מ2004, זה מה שהצלחתי למצוא. הוא סיים רביעי ולקח מיליון וחצי.

matan5165

New member
הספר השני בסדרה ?

זה הספר השני או שזה הראשון ? תודה מראש.

אחד ההישגים המרשימים

הוא הגיע לשני שולחנות גמר ברציפות ב-2004 (מתוך 839 שחקנים) וב-2005 (מתוך 2,576 שחקנים).. דויל ברונסון אמנם ניצח פעמיים אבל השתתפו באליפות אז 22 ו-34 שחקנים. בגלל זה ההישג של הרינגטון כל כך בולט.

matan5165

New member
איך הספר הזה מול הספר הירוק ?

למרות שאני מאמין שאלה ספרים שונים.

הספר של הרינגטון מול הספר הירוק:

אלו שני ספרים שונים לגמרי, הספר הירוק הוא ספר טוב מאוד ומעניין, אבל הוא לא מדריך. הוא מכיל הרבה סיפורים קטנים שמגלים לך את אופן החשיבה המעניין של פיל גורדון. הספר של הרינגטון הוא מדריך רציני ועב כרס (400 עמודים), שמוביל את הקורא בשלבים של היד, כשבכל פרק יש ממש שלב של תירגולים !! הרינגטון כתב שזה לא מדריך לשחקנים מתחילים, אני דווקא חושב שמי שמבין את היסודות ומכיר מונחים כמו פוזישן ואת המשמעות שלהם, יכול להפיק המון מהספר. יש רשימת נושאים באתר

matan5165

New member
לא בדיוק הבנתי אותך לגבי הספר הירוק.

תודה על התגובה. אתמול הזמנתי את הספר הירוק ועדיין לא קיבלתי אותו, רק עכשיו נכנסתי לעולם של ספרות הפוקר. אני לא חדש בתחום אבל אני ממש לא מחפש ספר של "סיפורים" או להבין את אופן החשיבה של מישהו ספציפי. הספר הירוק לא אמור "ללמד" אותך לשחק יותר טוב? פשוט מוזר לי שאתה אומר שהוא "מכיל הרבה סיפורים קטנים". תודה.

לגבי הספר הירוק

הכוונה היא שהספר כתוב בגוף ראשון, הוא מספר על מה הוא עושה/עשה/היה עושה בכל מני מצבים. הפרקים מסודרים כרונולוגית, ובתוכם הוא מפרט כל מני מצבים שהוא נתקל בהם או עלול להתקל. זה ספר טוב למתחילים, הוא מלמד חשיבת פוקר בסיסית טובה. הוא פשוט לא ספר למתקדמים, הוא לא מעמיק ולא ממש מתעסק באסטרטגיה, ושוב, כמו שכבר כתבתי, הוא לא מדריך מקצועי.

matan5165

New member
חבל שהזמנתי :)

"ספר הפוקר" מתמקד בעיקר באסטרטגיה של טורניר או פר סיבוב ?

למעלה