ספרי פוקר משחקי מזומן

F R O S T

New member
ספרי פוקר משחקי מזומן

אהלן, קראתי כבר כמה ספרים על טורנירים (דן הרינגטון, פיל גורדון) ותהיתי אם יש ספרים טובים מומלצים על משחקי מזומן?

Godu

New member
אלו

יש ספר של הרניגטון גם על קאש, זה ספר מאוד נחשב אבל הוא בעיקר מלמד סגנון סופר שמרני שהיה נפוץ פעם. הוא בכל זאת מומלץ לדעתי. מדובר בשני כרכים עבי כרס. ספר אחר ששווה הוא Proffecional No Limit Holdem. זה אחד הספרים החכמים שקראתי על פוקר והוא מאוד מדגיש את האספקטים שבהם משחק קאש שונה מטורניר. אם אתה רוצה יותר תכלס, הייתי הולך יותר על סרטונים בסגנון של Deuces Cracked. בהצלחה

shaywh

New member
ryan fees 6max מופץ בחינם והוא בסדר

כל החשיבה הבסיסית של משחקי 6max (עם HUD כלשהו) נמצאת שם בגדול.

shaywh

New member
כמובן, גם let there be range

אתה מוזמן לחפש אותו ולעשות שיקולי עלות תועלת

2המרפא

New member
אומרים שזה הספר הכי טוב לקאש גיימס

אבל הוא רלוונטי אך ורק לNL400 ומעלה אם אני לא טועה.

shaywh

New member
יש מצב

העלייה לnl400 היא כנראה קפיצת הרמה הכי גדולה שיש בפוקר לפי דסטי שמידט (leatherass הגריינדר הכי גדול אולי בהיסטוריה של האונליין פוקר). אז סביר שמחשבה מתקדמת על פוקר תתאים בעיקר לשם. למרות שלא מזמן נתקלתי בhyperaggrdonk בראש100 ויש שולחן 40-80$ על שם הבן אדם.

Harleydude

New member
הצלחתי להשיג אותי כאיבוק פעם

חומר רציני לגמרי, אישית אני ממליץ על professional no limit holdem בתור התחלה ואחרי זה אפשר את small stakes holdem the poker blueprint את ה2 האחרונים עוד לא קראתי אבל הם יושבים מחכים לי כשאני אסיים את הרינגטון החדש ופרפשיונל ממש ממש ממש מומלץ, הוא פשוט נותן לך מסגרת מחשבה לכל לסיטואציות שונות בקאש גיימס וגם אם אתה נתקע\עושה טעויות יש לך אחלה כלים לנתח את המשחק שלך.

למעלה