Light of the World
New member
ספרי קריאה ../images/Emo63.gif המלצות שלי ../images/Emo45.gif
מצד אחד אני לא יכולה להמליץ, כי עוד לא קראתי את הספרים, מצד שני כנראה שיש סיבה מיוחדת למה בחרתי בהם
היום סוף סוף יצא לי לבקר ביריד הספר (הפעם - הספר הערבי). אחרי סיבוב של שעתיים וקניית ערימה של ספרים ואכזבה שלא מצאתי ספרים העוסקים בנצרות ובמיוחד בהיסטורייה של כניסיות המזרח, מסתבר שיש מחלקה מיוחדת לספרי דת... אבל אזל לי הכוח ולקחתי רק אחד משם - "2ומן - אלווג'יז פי אתעלים אלמסיחי אלקאתוליקי" - מסכם את עיקרונות האמונה המשיחית כפי שהם מוצגים בקאנון אל2ימאן (שפרד, מה שדיברנו עליו אני וליון מקודם). עם הסברים וציטוטים הן מהתנ"ך והן מהברית החדשה. בהחלט מומץ, ספר קצר אבל עשיר במידע (שפרד חשבתי עלייך כשבחרתי בספר
) הספרים האחרים לא קשורים לאמונה אך נראים לי שווים קריאה:
אהבה בעידן הקולירה (לא בטוחה שזה התרגום לעברית). "אלחוב פי זמן אלקולירא" של גבריאל גרסיה מרקז El Amor en Los Rimpos del Coler
רב מכר של המחברת רג'אא אלסאנע - "בנאת אלריאד" - בנות הריוד - אולי חלקיכם שמע עליו כבר. שנוי שנוי במחלוקת אך מרתק ומתאר את מציאותם של בנות אלריאד, מציאות של שיכוי ושליטה גברית...
כמובן אי אפשר בלי מחמוד דרוויש
הפעם "דאקירת אלניסיאן".
مغامرة العقل الأولى - دراسة فى الأسطورة , سوريا , أرض الرافدين - فراس السواح ספר פילוסופי שמנתח את המציאות העכשווית באזור סוריה ועיראק לאור הברית הישנה, אומות ומנהגים ומסורות בעידן הישן. ועוד שני ספרים על המפה הפוליטית המסובכתתת בלבנון! בתקווה שיעזרו לי בכתיבת אחד המחקרים שאני עושה.... עד כאן הדיווח מיריד הספר
אא ועוד שני ספרים מהוצאת רסלינג מיריד אחר - "ברוכים הבאים למדבר של הממשי: 5 מסות על ה 11/9 ואירועים סמוכים - סלביו ז'ז'יק. ו "הטיהורים הסטלינסטיים" - יגל חלפין. שלא תטעו - כל אלה רק מצטרפים לערימות של ספרים באוסף שלי וזהו!! אין לי מושג מתי יהיה לי זמן לגעת בהם!!! המלצות שלכם? אולי ספרים משיחיים??
מצד אחד אני לא יכולה להמליץ, כי עוד לא קראתי את הספרים, מצד שני כנראה שיש סיבה מיוחדת למה בחרתי בהם