ספרי קריאה אני אשמח אם תפנו אותי לבלוגים שבעליהם כותבים המלצות על ספרי קריאה. אליאנה
א א ל י א נ ה New member 1/8/02 #1 ספרי קריאה ../images/Emo92.gif אני אשמח אם תפנו אותי לבלוגים שבעליהם כותבים המלצות על ספרי קריאה. אליאנה
ספרי קריאה ../images/Emo92.gif אני אשמח אם תפנו אותי לבלוגים שבעליהם כותבים המלצות על ספרי קריאה. אליאנה
O other5 New member 1/8/02 #2 אני מכיר רק אחד את יכולה להיכנס לקורא הנאמן ולבקר שם, מקווה שעזרתי.. עידו. - צריך דחוף מערכת תגובות נורמלית@! תודה מראש.
אני מכיר רק אחד את יכולה להיכנס לקורא הנאמן ולבקר שם, מקווה שעזרתי.. עידו. - צריך דחוף מערכת תגובות נורמלית@! תודה מראש.
ה הקורא הנאמן New member 1/8/02 #4 את מוזמנת! ודרך אגב, אני עובר דירה הלוג שלי עובר (בהדרגה) לליב גורנל
0 0רחלי New member 1/8/02 #5 ... ../images/Emo26.gif חוץ מהקורא הנאמן שכבר קישרו אליו, אני כותבת מידי פעם המלצות על ספרים שקראתי. הדרך למצוא את זה עכשיו היא להסתכל בארכיון של הבלוג שלי, אבל בקרוב אעלה את הבלוג עם סקריפט אחר ושם יהיה קישור לכל המלצות הספרים...
... ../images/Emo26.gif חוץ מהקורא הנאמן שכבר קישרו אליו, אני כותבת מידי פעם המלצות על ספרים שקראתי. הדרך למצוא את זה עכשיו היא להסתכל בארכיון של הבלוג שלי, אבל בקרוב אעלה את הבלוג עם סקריפט אחר ושם יהיה קישור לכל המלצות הספרים...
O other5 New member 1/8/02 #6 אם זה על בסיס של פעם ב.. אז גם אוהד יכול לעזור לך או אילנה שמידי פעם מבקרים ספרים.. עידו. מערכת תגובות. דחוף...somebody ??
אם זה על בסיס של פעם ב.. אז גם אוהד יכול לעזור לך או אילנה שמידי פעם מבקרים ספרים.. עידו. מערכת תגובות. דחוף...somebody ??