ספרי שירה קטנים....

ספרי שירה קטנים....

לפני כחודשים פרסמתי פה הודעה בזו הלשון: יש "סט" ספרים שיצאו בהוצאת הקיבוץ המאוחד. מדובר בספרים קטנים (בערך 13.5 אורך, 10.5 רוחב), כאשר כל ספר מוקדש למשורר אחר, ובו מופיעים מבחר שיריו. הספרים האלה עולים בחנויות 35 שקלים בערך... אני מפרסמת פה את רשימת הספרים שיש ברשותי- אם למישהו יש ספרים נוספים, אשמח אם יצור איתי קשר במסרים... תודה! רשימת הספרים: בנימין גלאי דן פגיס ע. הלל מאיר ויזלטיר זלדה אסתר ראב יחיאל מר לאה גולדברג נתן יונתן רחל נתן אלתרמן נתן זך אבא קובנר אלכסנדר פן דליה רביקוביץ שמעון הלקין יאיר הורוביץ אמיר גלבוע שלונסקי יאיר שטרן אברהם חלפי אני מפרסמת שוב- בתקווה שמישהו מעוניין למכור ספרים נוספים מהסדרה... (נחי כתב לי אז שהוא יודע על עוד ספרים בסדרה- חיים גורי,זרובבל גלעד, א. חלפי,יוכבד בת-מרים,שירי תל-אביב (שני כרכים),משה טבנקין,עזרא זוסמן.)- אם מישהו מעוניין למכור, אשמח...) אני יודעת שלספר של יוכבד בת מרים קוראים "בין חול לשמש"- אבל לא מצאתי אותו בשום חנות וירטואלית שמוכרת ספרים... מישהו מצא? תודה!!!

ועוד משהו...

דבר ראשון- הצלחתי בסוף לאתר את הספר של י. בת מרים ב-booksRus... דבר שני- אם יש לכם את אחד הספרים, אפילו אם אינכם מעוניינים למכור, אשמח אם תפרסמו את השם המדויק של הספר (למשל, הספר של אלתרמן נקרא "40 שירים", של לאה גולדברג- "זוטא" וכו'), כדי שאוכל להריץ חיפושים.... תודה!!!

friend9

New member
ספרים קטנים

ליזר אייכנרנד / לחם דווי (מיידיש: עזרא זוסמן). 1969 משה טבנקין / עוד שירים. 1970 זרובבל גלעד / אור חוזר. 1970 זרובבל גלעד / זמירות ירוקות. 1971 חיים גורי / עד קו נשר. 1976 אברהם חלפי / ישן וגם חדש. 1977 אנדד אלדן / כצלול קולות חלוקים. 1978 בהצלחה

למעלה