ספרי dragonlance חדשים + MERP 2nd

casper 007

New member
ספרי dragonlance חדשים + MERP 2nd

יש לי את הספרים הבאים מסדרת "רומח הדרקון" למכירה (באנגלית). כל הספרים חדשים לחלוטין. מחיר כל ספר - 50 ש"ח. אני מעדיף להיפתר מכל הספרים בבת-אחת ואתן הנחה למי שמעוניין בכולם. לפרטים: [email protected] רשימת ספרי dragonlance: :LEGENDS TRILOGY שלישיית הספרים שמספרת על השתלשלות העניינים לאחר מה שמסופר בטרילוגיה הקלאסית הראשונה של רומח הדרקון ומתרכזת בין היתר בעליית כוחו של רייסטלין. volume 1: time of the twins volume 2: war of the twins volume 3: test of the twins :pRELUDES II TRILOGY שלישית הספרים שמספרת את מה שעבר על כל אחד מגיבורי רומח הדרקון בשנים בהם לא היו ביחד. כל ספר מוקדש לגיבור אחר. volume 1: riverwind the plainsman volume 2: tanis, the shadow years volume 3: flint the king :HEROES TRILOGY שני ספרים מטרילוגיות משלימות שמספרים את קורותיו של גאלן, נער פשוט שהופך להיות אביר סולאמניה. weasel's luck ("galen beknighted (sequel to "weasel's luck בנוסף אני מעמיד למכירה את MERP 2nd Edition, המהדורה השניה של משחק התפקידים הרשמי של שר הטבעות (טולקין), יחד עם חוברת הרחבות על המפלצות של הארץ התיכונה + מפה ענקית של הארץ התיכונה! לפרטים: [email protected]

למעלה