ספר אוריגאמי

kanabis34

New member
ספר אוריגאמי

שלום לכולם אני חדש בתחום האוריגאמי התחלתי להתעניין בנושא- למרות שניתן לראות את ההתחלה שלי באוריגאמי מכיתה ג' עוד עם מקרה שהיה לי בבית ספר יסודי :) אני נורא מתעניין דווקא באוריגאמי מסוג ה- modular מצאתי ספר באמזון שנקרא Unit Origami: Multidimensional Transformations by Tomoko Fuse שאלתי היא אם הספר הזה מתאים למתחילים? או שהוא מסובך למתחיל כמוני? ובכלל כל פרט אחר שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנוסף אשמח לקבל המלצות לספרים אחרים שמתאימים למתחילים בתודה מראש אסף

ycyclop

New member
ספר נפלא

אחד הספרים שלמעשה גרם לי לחזור לאוריגאמי אחרי כמה שנים שלא קיפלתי

גילה או

New member
במקרה קיבלתי בדואר את הספר שלשום

לאחר שהזמנתי אותו דרך אמזון לפני כ10 ימים על פי המלצתו החמה של יובל. יובל הגדיר זאת כך -קשה לדעת מה להתחיל לקפל מתוכו. מעיון ראשוני אכן ספר נפלא לאוהבי הקפול המודולרי.לגבי הרמה קשה לי להגדיר לאיזה רמה זה בדיוק מתאים.לא נראה לי שלמתחילים אבל כבר פגשתי מקפלים מתחילים שתוך כמה חודשים הגיעו לרמה גבוהה של קיפולים אז זה מאוד אישי . להלן קישור לאמזון .

גילה או

New member
באמזון ניתן לראות מספר עמודים

מיתוך הספר ולהתרשם מההוראות האם הם ברורות לך.

ספר מצויין לכל הרמות

אם אתה אוהב אוריגמי מודולרי אז זה בהחלט ספר טוב. תוכל לעשות משם דברים למתחילים וכשתשתפר תוכל לעשות גם את המורכבים יותר.

kanabis34

New member
תודה רבה לכולם..

אבל עוד לא הספקתי להזמין וקנו לי מתנה את הספר חדוות אוריגמי- האמנות היפנית של קיפולי נייר של קוניהיקו קאסאהארה מה אתם אומרים על הספר הנ"ל? יש בו דווקא הרבה דוגמאות לאורגיאמי מודולרי אז ניראה שזה יהיה לי דווקא ספר מעניין ועוד שאלה, איפה אני יכול לקרוא על סוגי ניירות לאוריגאמי? מה ההבדלים שלהם? ובכלל במה אני צריך להשתמש בתור מתחיל? אסף

matanbi

New member
הספר חדוות האוריגמי הוא ספר

שאני התחלתי לקפל ממנו.אבל יש ספרים יותר פשוטים לפי דעתי למתחילים.

kanabis34

New member
אני יודע לעשות דברים בסיסיים...

כמו קוביה ודברים כאלה אז אני מקווה שלא יהיו לי בעיות עם הספר.. אסף

למעלה