ספר אוריגמי

יעולי

New member
ספר אוריגמי

יש למישהו להמליץ על ספר אוריגמי טוב עם הסברים מפורטים בעברית?

giladznaor

New member
ספרי אוריגמי בעברית

אין יותר מידי ספרי אוריגמי בעברית. תלוי גם באיזה רמה את מחפשת. למי שרק מתחיל יש את החוברות של מירי שניתן להזמין מהמרכז הישראלי לאוריגמי. חוץ מזה יש את ארבעת ספרי אוריגמי 1-4 של רוברט הארבין, שעברו תרגום זוועתי לעברית. הספרים האלא יחסית ישנים וההוראות יכולות להיות קצת מבלבלות, אבל יש שם הרב אוצרות, והם מתאימים לכל הרמות. ניתן עדיין למצוא אותם בסטימצקי. ולבסוף יש את התרגום של Origami Omnibus, שמשום מה תורגם לשלושה כרכים שונים (או שניים, אני לא בטוח). יש להם שמות מצחיקים כמו חדוות האוריגמי או משהו כזה. לי יש את הגירסה האנגלית, כך שאני לא יודע מה האיכות של הגירסה העברית, אבל זה ספר מצויין. ניתן להשיג בחנויות הספרים המובחרות. בכל מקרה, אני ממליץ לא להגביל את עצמך לעברית. בשביל אוריגמי לא חייבים לדעת את השפה. יש לי ספרים בכמה שפות שאני לא מבין, ואין לי בעיה לקפל מהם. אהה, וכמובן שבאמצע מרץ יצא בעברית ספר עם דגמים כחול-לבן לרגל כנס האוריגמי הישראלי הראשון. בברכה, גלעד נאור http://planet.nana.co.il/giladzn

יעולי

New member
../images/Emo4.gifתודה

גלעד תודה על ההמלצה אבל היה לי ספר פעם מעולה בעברית ברמה עולה מדגם לדגם ואני ממש לא זוכרת את השם שלו הייתי ילדה קטנה שהיה לי אותו, והוא נאבד לי ולא מצאתי אותו בסטימצקי אז בגלל זה שאלתי כדי שאולי השם יצלצל לי ואני אקנה אותו שוב כי ממש אהבתי אותו והוא מכיל דגמים מגניבים

חומיחום

New member
במאי או במרץ?

בהודעה הקודמת אמרת שיש לישלוח לך עד מאי את ההוראות, וכאן אתה כותב שהספר יצא לרגל הכנס האוריגמי הישראלי הראשון במרץ. מתי הספר יצא?

mirigami

New member
לא נעים לי לומר לך גלעד אבל יש

חוברות נוספות חוברות אוריגאמי שאני כתבתי בעברית הם ברורות והרבה התחילו את דרכם באוריגאמי דרך חוברות "אוריגאמי לכל " הדגמים מופיעים גם במגזין ילדי טבע הדברים מזה 8 שנים ורבים נחשפים לעולם האוריגאמי בדרך זו מירי פרטים והתנסות מהחוברות באתר אינטרנט של המרכז הישראלי לאוריגאמי www.origami.co.il

giladznaor

New member
לשלוח הוראות עד הראשון ך---מרץ----

נא לא להתבלבל, זה שאני התבלבלתי אמור למלא את מכסת ההתבלבלויות של כולם! ההוראות חייבות להגיע אלי כמה שיותר מוקדם!!! בנוסף, ההוראות חייבות להיות מאוד מאוד ברורות ונוחות, ע"פ כל הסימנים המוסכמים. אני בספק רב אם יהיה זמן לשפץ הוראות שלא יעמדו בסטנדרטים!!! כדי לקבל מושג בסיסי, הכנת הוראות לדגם בסיסי מאוד צריכות לקחת לפחות כמה שעות טובות! זה הרבה עבודה, אבל אין ברירה.

mirigami

New member
מה שחשוב בהוראות

זה שהם יהיו ברורות. עדיף שתכינו סקיצה קלה ותשלחו אותה לאישור הדגם ורק אחרי שהדגם שלכם אושר תכינו את ההוראות. כך שלא תצטרכו לעבוד קשה ולבסוף הדגם לא יכנס לספר.

למעלה