ספר ביוגרפי מסקרן על פול מקרטני ייצא לאור

rozgil

New member
ספר ביוגרפי מסקרן על פול מקרטני ייצא לאור

פול מקרטני - גבר במנוסה

בני דודקביץ'

פרסום ראשון:
17:10 ,13.06.14
| עדכון אחרון:
17:30 ,13.06.14

ספר ביוגרפי מסקרן על פול מקרטני ייצא לאור השבוע בבריטניה

מדוע התפרקה להקת הלהקות? האם ג'ון לנון היה החיפושית הראשונה שביקש לפרק את הביטלס ולצאת לדרך עצמאית? כיצד נאבק פול מקרטני בדיכאון ובחרדה? מי ביקש להעיף את לינדה מלהקת כנפיים ולצרף במקומה את הקלידן בילי פרסטון? כל השאלות האלה וסוגיות רבות אחרות הקשורות למקרטני יפורסמו בספר ביוגרפי חדש על פול מקרטני שייצא לאור השבוע בבריטניה. שם הספר "גבר במנוסה" על משקל "להקה במנוסה", אלבומם המפורסם של פול, לינדה ולהקת כנפיים משנת 1973. את הביוגרפיה כתב טום דויל שהיה עתונאי בכיר במגזין הבידור "Q", והיא מבוססת ברובה על ראיונות של דויל עם מקרטני במרוצת השנים. ככל הידוע, הביוגרפיה מסקרת בעיקר את שנותיו הראשונות של מקרטני כסולן עצמאי, ומתרכזת בחייהם האישיים של פול, לינדה וחברי להקת כנפיים. "פול מקרטני - גבר במנוסה" יתורגם לתשע שפות. מסיבת ההשקה של הספר תהיה בגלריה של אשת האופנה סטלה מקרטני, בתם של פול ולינדה, ביום שלישי.

מקור:
http://www.iba.org.il/bet/bet.aspx?type=1&entity=1017933&topic=912

אני קניתי את הספר כבר באוקטובר

בחנות ספרים בלונדון. אז הוא באמת רק יצא והמוכרת המליצה אז קניתי.
לצערי עוד לא מצאתי את הזמן לקרוא אותו אבל הוא נראה מאוד מעניין והוא עוסק בתקופת הסבנטיז אצל פול, לא פחות מעניין מהסבנטיז של ג'ון לפי דעתי.

Nectarrison

New member
נשמע מעניין...תקופה בהחלט מעניינת

שאני לא יודעת אם דיברו עליה הרבה. (לא מושכת כמו חייו של ג'ון... כמובן....)

shir678

New member
אני אוהבת את wings ואפילו בזמן האחרון אני

שומעת אותם יותר מתמיד וband on the run הוא אחד האלבומים האהובים עליי אז זה נראה שיהיה נחמד לקרוא את זה ולדעת עליהם יותר....

למעלה