ספר האודיו גיל הסקרן מאת חמדה גילה בסוניקבוקס

lili the one

New member
ספר האודיו גיל הסקרן מאת חמדה גילה בסוניקבוקס

אנו שמחים לבשר על העלאת ספר האודיו "גיל הסקרן", ספר לילדים בגילאים שנתיים עד חמש, מאת חמדה גילה. הנכם מוזמנים לבקר באתר סוניקבוקס בכתובת: www.sonicbooks.co.il להאזין לדוגמת הקלטה ולרכוש את ספר האודיו. גיל הסקרן מאת חמדה גילה הוא סיפור על הילד גיל שאינו חושש לשאול שאלות, להסתכל סביב ולמצוא עניין בכל דבר - קטן כגדול - כל מראה מבחינתו של גיל הסקרן הוא גילוי, וכל מעשה הוא הצלחה, וכל עלה נידף ברוח הוא עולם ומלואו. מחברת הספר גיל הסקרן, חמדה גילה, ירושלמית, אמא לארבעה, מורה לחינוך מיוחד בהכשרתה. גירסת האודיו לספר גיל הסקרן יצאה לאור בשנת 2008, ומשלבת בתוכה אפקטים קוליים ומוסיקה קסומה. מתוך הספר גיל הסקרן: במקלחת הוא שאל את בועות הסבון: "גם לכן נכנס סבון לעינים? ואיך זה שאתן שקופות? ולמה אתן לא שוקעות במים?" הספר הבא שיצא בגירסת אודיו הוא "גיבורה במילים", ספרה של סמדר שיר. אנו נעדכן אתכם כהרגלנו לכשיעלה הספר לאתר סוניקבוקס. להתראות בספר הבא!

קניתי ואהבתי. גם הילד.

טוב, לא עמדתי בפיתוי, והשקעתי 26 ש"ח. הנה הביקורת: הספר נחמד מאוד, ההקלטה משובחת, העברית נכונה והמוסיקה נהדרת. לא יודע למה, ציפיתי למשהו יותר ארוך, אבל גם זה בסדר גמור. הילד ישב מרותק, אם כי אני לא מאמין שהבין הכל. הוא עדיין לא בן שלוש. כשקוראים איתו ספר רגיל הוא מקשר את הסיפור לציורים. כאן אין משהו ויזואלי, ולא היה לו למה לקשר את הסיפור, ולכן אני מאמין שלא הכל הוא הבין. בכל זאת רצה לשמוע שוב ושוב. אחרי חמש פעמים עצרנו והוא נשלח לישון. אני מאמין שמחר הוא יזכור וירצה עוד. הצעה: כיוון שמדובר בהורדה באמצעות המחשב, אולי אפשר לספרי ילדים כאלו לצרף כקובץ ציורים מתאימים? אפילו בשחור לבן, כך שיוכל להפוך אותם לדפי צביעה? זה לא קשה, מן הסתם, אחרי שטעמנו ספר אחד, נמשיך במסע רכש לספרים נוספים. אני ממליץ.

הלו הלו,

נדמה היה לי שאת כבר תפוסה... (לך יש בעז, וגם לי. הילד המרכזי שלנו). מכל מקום, היום הוא זכר ורצה לשמוע את הסיפור על גיל ששואל שאלות את השמש, מה שמוכיח שהוא בהחלט הבין חלק מהסיפור. אחלה. מה עם הרעיון להוסיף גם קובץ להדפסה? ועוד שאלה - אם שש דקות תופסות ארבעה מגה זיכרון, כמה תופס הספר של רם אורן, שאורך שמונה שעות? וואו, זה בטח משהו מפלצתי.

lili the one

New member
גיל הסקרן בגירסת אודיו ועוד.......

ברור שהוא הבין את הסיפור. אני מקבלת תגובות מאוד חמות מהורים לילדים קטנים. הילדים כמו בנך רוצים לשמוע עוד ועוד את הסיפורים לילדים. אם זה בנסיעה במכונית או בשעת מנוחה בצהריים ובערב לפני השינה. בשבועות הקרובים אנו נעלה לאתר את ספר האודיו "כשגיל כועס". אני בטוחה שגם לספר הזה הוא ירצה להאזין בשקיקה:) הרעיון של קובץ להדפסה מעניין מאוד. אני אשקול ברצינות את ההצעה. ספרים למבוגרים כמו רם אורן, שולמית לפיד וסמדר שיר, שאת ספרה "גיבורה במילים" העלנו אתמול לאתר סוניקבוקס, מכילים בערך 300-350 מגה, אבל ההורדה של הקבצים למחשב עורכים בערך 10 דקות לכל ספר. כמו כן ניתן לשמור את הספרים על דיסקים ולאחר מכן למחוק את הקבצים מהמחשב כך שלא "יתפסו" ו"יבזבזו" מקום במחשב. שתהיה שבת נפלאה.

למעלה