ספר האירוטיקה הגדול

שוש אור

New member
ספר האירוטיקה הגדול

לכל מי שעוד בוערת אהבה בעצמותיו ונשמתו, הספר הזה הוא בדיוק בשבילו!!!! [וקטע מתוך אינספור הקטעים המהממים שיש בו] שנכתב על ידי אלכסנדר פושקין. אני שיניתי טיפונת ... אָהַבְתִּי אוֹתְךָ, אוּלַי עוֹד אוֹהֵב לֹא גָּוְעָה אָהַבְתִּי וּבְתוכי מלחשת הִתְעַלֵּם נָא מְמַנֶּה סָגוּר אֵת הַלֵּב לֹא אטרידך עוֹד בְּאַהֲבָתִי הַנּוֹאֶשֶׁת. אָהַבְתִּי אוֹתְךָ בַּחֲשַׁאי לְלֹא כָּל תִּקְוָה מִקִּנְאָה עַד כְּאֵב, בּוֹשׁ וְנִכְלַמְתְּ זַכִּים הֵם רגשותיי וּטְהוֹרָה הָאַהֲבָה הַלְוַאי וְעוֹד יֹאהַב כָּךְ עוֹד מִי בְּעוֹלָם.

Sודית

New member
אהבה ואירוטיקה - הבו לנו שירי אהבה ואירוטיקה

נשמע מעניין הספר..... זה דפקא גם טוב לכאלה שכבר לא בוערת בהם האהבה, אולי יתעוררו.

Sודית

New member
אין לאף אחד כאן אהבה?
אולי קצת אירוטיקה?

א ה ב ה ............ זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים הוא רכב על אופניים לה היה מבט תמים הם הביטו בעיניים, וידעו זאת אהבה והשמש בינתיים נעלמה בים, בים. הוא הזמין אותה לגלידה היא ביקשה קפה הפוך הוא לקח אותה הצידה בחיוך, חיוך בחולצת טריקו הצידה, עם הג'ינסים הכחולים, את ריסיה היא הרעידה בלי מילים, מילים. הם היו האוהבים הצעירים ברגעים הכי יפים של החיים העולם שייך תמיד לאוהבים הצעירים, ברגעים הכי יפים של החיים.

Sודית

New member
אני לבד בחלומות שלי?

לא נורא.....מדמיינת לי שאני רוקדת אתו.....

maxima

New member
אהבה וארוטיקה.....משלי...

להיטמע בישותך כנהר הזורם לים, להתמוסס בלהטך, לפעום עם ליבך ליקוד בלהט התשוקה, לרוות עדנה סוערת, רוגעת איתך בתוך התוהו, סוערת בים של שלווה. אתה, אני, אהבה, הכל מסביב אשליה מקסימה

למעלה