ספר הבישול "חמין" של שרי אנסקי -מומלץ!
איזה תענוג.. נתקלתי בו ב"שופרסל ביג" בעיר מגורי במחיר מבצע קורץ [80 שקלים במקום 120 בחנויות ספרים] כמובן שחטפתי! אתמול בלילה נכנסתי איתו למיטה,, כי קודם אני חייבת לאכול עם העיניים
כל כך נהנתי..כתיבה משובחת המעיפה אותי לפרוורי הרובע היהודי בירושלים או לפולניה בראשית המאה.. מגוון רחב של מתכונים לחמין-מכל העדות [גם חמין ברזילאי!],לחורף ולקייץ ,שדרוגים מעניינים [כמו חמין פתיתים],תוספות ירוקות ,מנות אחרונות.. צילומים מדהימים של אלכס ליבק .. עשה לי חשק לעשות חמין לסופ"ש . שאלה- למנוסים - האם ניתן להכניס סיר נירוסטה לתנור למשך לילה שלם? והאם אפשר לא לטגן את הבשר לפני,אלה פשוט להכניס אותו לסיר החמין ישר?
איזה תענוג.. נתקלתי בו ב"שופרסל ביג" בעיר מגורי במחיר מבצע קורץ [80 שקלים במקום 120 בחנויות ספרים] כמובן שחטפתי! אתמול בלילה נכנסתי איתו למיטה,, כי קודם אני חייבת לאכול עם העיניים