ספר הגורלות גורל יד יוסף

ספר הגורלות גורל יד יוסף

לאחרונה קיבלתי מכתב (מצורף) וקניתי את הספר. אני חייב לספר שהייתה זו תגלית מדהימה לפתוח גורלות או בעצם כמו שהספר כותב להתייעץ בתורה לפי דרך הקבלה. הספר שנכתב לפני מאה שנה ע"י המקובל הירושלמי חכם יוסף חיים כהן התגלה לאחרונה וייצא לאור ע"יח בני המשפחה. זה המקום להגיד שהספר מדהים. ניסיתי אותו על בני משפחה וחברים והתוצאות היו מדהימות. בספר ע"ב שאלות בסיסיות ו ע"ב (72 ) צדיקים וצדיקות נביאים ונביאות נבחרו לענות עליהם. חכם יוסף הכהן מפרש כל פסוק ופסוק ומה משמעותו בגורל השואל. לפי בירור שעשיתי הסר נצמא גם למכירה בכמה חנויות של צומת ספרים בגעש ,בירושלים ובבילו. למיסטיקנים - זהו ספר חובה. יוסי אבישר- הוצאת מ.א.ה הפקות רחוב המבשר 12 ירושלים 94113 טל:026255447 פקס: 026251507 נייד: 050201239

מחזקת את דבריך ../images/Emo63.gif

ספר הגורלות הוא אכן מיוחד במינו ודרך העבודה איתו מדהימה ביותר... אכן אמרו חז"ל: "אין מקריות בעולם וצירופי-מקרים הינם מכוונים, מעשה ידי השם יתברך." (אני לא דתיה, רק מצטטת) בהחלט כדאי לנסות.

Tal_Ya_Tal

New member
'גורל' או קארמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מילון 'אבן שושן' מפרש את המושג 'גורל' כ:"מנת חלקו של כל אדם או דבר, מזל" או גם: "עצם כלשהו,(אבן, פתקה,כרטיס וכד') שמטילים, או מוציאים מתוך קלפי להכריע על פיו בדבר מסופק או בבחירה" לדוגמא: "ונתן אהרון על שני השעירים גורלות. גורל אחד לה' וגורל אחד לעזאזל". המילה גורל, מקושרת עם פור, עם משהו שאינו בשליטה, שנקבע שרירותית. בניגוד למושג 'קארמה' שמדבר על סיבה ומסובב. או כפי שהגדיר זאת הבודהה (הנאור):"אתה מה שהנך חושב והופך להיות מה שחשבת".אולם אנחנו נעים אל תוך תקופה שבה יש צורך ליצור 'מציאות' חדשה לגמרי. המטאפיזיקה שלנו גדלה.אנחנו כאן כדי ללמוד ליצור הצלחה במודע. להתגבר על מגבלות פסיכולוגיות אנושיות, להגיע מעבר למוגבלות הרוחנית שלנו. זהו הזמן להביט על החרות של ההצלחה, השפע שהם המורשת הטבעית שלנו. זהו הזמן לפתוח את עצמנו מחדש, להתחשב, ללמוד כיצד, ולא רק ללמוד כיצד אלא ממש ליצור שפע, הצלחה. זהו חלק מן היעוד שלנו. זהו חלק ממה שבאנו לכאן בשבילו.אנחנו כאן על מנת למלא את הלוח החלק הנקרא העתיד. אנחנו כאן על מנת לקבוע מה יהיה. הנביאים והמיסטיקנים, נבאו עד לנקודה זאת ומכאן הפסיקו לאמר לנו. השאירו את הדף חלק, בידיעה שזהו המרחב שלנו ליצור. הם ידעו שיהיה עידן חדש של רוחניות. עידן חדש של הבנה, עידן חדש של גילוי ושאנחנו נהיה אחראים לא רק לחיות את חיינו, אלא גם ליצור ממש את עתידנו. זהו האתגר שלנו. זהו המבחן שלנו. זהו היעוד שבחרנו, כשבחרנו להוולד בתקופה הזאת. בתקופת שנות השמונים, התשעים וסוף המאה הזאת. כאשר המאה הבאה בפתח. אמרנו שאנחנו רוצים להיות חלק מן העתיד הזה. שאנחנו רוצים לעזור ליצור את העתיד הזה.ועכשיו, כאשר אנחנו עומדים על המדוכה, אנחנו אומרים: "ובכן, אינני יודע. אינני בטוח עוד"..... "האם אני ב-א-מ-ת יכול לעשות זאת?" "האם זה בסדר?" "האם מותר לי?" |איך אני עושה זאת?" זה עניין אחר כשכולם נפגשים למפגשים רוחניים ועושים דברים קטנים ויפים למען השלווה הפנימית של עצמם. מדליקים איזה נר, או קטורת, משמיעים מוסיקה ספיריטואלית והופכים להיות מעט יותר נינוחים ורוחניים. אבל להשתמש בזאת ל'בעיות אמיתיות'?!? זה כבר עניין אחר.. "אני לא בטוח שאני רוצה להיות מעורב בכך". "אני יוצר את ה'מציאות' שלי כל עוד זה נשמע יפה, משעשע בזמני החפשי. אבל כאן מדובר בפתירת 'בעיות' של חיים ומוות! הו הו הו
L&L TALYA נ.ב מי ש'עונה' בספר היא העצמות המודעת (HIGHER SELF) שאין בלתו. היא יכולה להיות מיוצגת על ידי מלאכים, צדיקים,ישויות, חוצנים וכו'. אם תפתחו באקראי, (אחרי ישיבה שקטה והתעמקות בשאלה מסוימת) כל ספר איזוטרי, כולל התנ"ך, הקורס בניסים, הקוראן, 'הברית החדשה', בהגודגיטה ועוד, תקבלו תשובה לשאלתכם!!!!! מומלץ לנסות

למעלה