"ספר הידע: מפתחות חנוך" עכשיו בעברית

Jahel

New member
"ספר הידע: מפתחות חנוך" עכשיו בעברית../images/Emo70.gif

"ספר הידע: מפתחות חנוך" מאת ד"ר ג'.ג'. הורטק – עכשיו בעברית
באירוע השקת ספר התקשור המדובר ביותר בעולם, שישלב מולטימדיה, ישאו דברים המורים הרוחניים הבכירים העובדים עם ד"ר הורטק שנים רבות: ד"ר רוברט סונדר דרייפוס משווייץ, ומישל יודלוביץ מדרום-אפריקה. אירוע ההשקה של הספר מתקיים בתאריך 9.1.2008, בשעה 19:30, בחנות הדגל של צומת ספרים "הספרייה", דיזינגוף סנטר, שער 6 קומה ב', תל-אביב. לפרטים נוספים: אילת חן, 052-3331743. אתר: www.keysofenoch.co.il
בנוסף להשקת הספר תערך סדנת סופשבוע מדהימה לרגל צאת הספר לאור בעברית. הנחיה משותפת נדירה של המורים הרוחניים הבכירים והמוסמכים בנושא: ד"ר רוברט סונדר דרייפוס משווייץ, ומישל יודלוביץ מדרום-אפריקה. הסדנה מרתקת, חווייתית ומעשית; כוללת עבודה אנרגטית אינטנסיבית על טקסטים מהספר ומאפשרת להאיץ התעוררות, ריפוי וטרנספורמציה - אישית וקולקטיבית. הסדנה באנגלית (המנחים מבינים עברית). מספר המקומות מוגבל! הסדנה תערך בתאריכים 11-12.1.2008 בשעות 11-18:00, מרכז ZOA – בית ציוני אמריקה, רח' אבן גבירול 26 תל-אביב. המחיר: 900 ש"ח. 10% הנחה לנרשמים עד ל-30.12.2007. לפרטים ולהרשמה: אילת חן, טל' 052-3331743. האתר: www.keysofenoch.co.il

maysabel

New member
אם מדובר על אותו הספר

ספר הידע המוכר.. כבר הסתובב לפני כמה שנים ברשת ובעברית......... ככה עבר מאחד לשני חינם אין כסף.. מעניין אם מדובר באותו ספר הידע.. וכי יכול להיות אחר?

אליה ל

New member
היא הרי כותבת שמי שכתב את הספר הזה

הוא מישהו בשם ד"ר ג'.ג'. הורטק - אם כך זה לא יכול להיות מטטרון משום מה חחחחחחחחחחח אולי הספר באמת הסתובב ברשת - שווה לבדוק

maysabel

New member
ספר הידע

ספר ידוע ומוכר לא חשבתי שיש עוד אחד.. מעניין..

אליה ל

New member
מאיזה בדקתי ../images/Emo23.gif

לא, זה לא אותו "ספר ידע" ספר הידע שאת מדברת עליו זה הספר שהועבר באמצעות הטורקים - לא זוכרת איך קוראים או קראו לקבוצה הזו - אחפש = רגעעעעעעעעעעעעע ועל ספר חנוך (מטטרון) נכתב כאן

אליה ל

New member
נראה שאולי האיש

פרש את חנוך או לא יודעת מה - יש איזה שהוא הסבר באתר שהיא נתנה קישור אליו

maysabel

New member
יודעת מה?

שיהיה.. אני מכירה ספר הדיע אחד בסופו של דבר הכל אחד נשארת עם האחד וממשיכה בכתיבה שלי - הרי הייתי באמצע שם והפרעתם לי חח תודה לך יקירתי.. חזרתי ליצירות שלי ביי :))

maysabel

New member
בוקר אור

קראתי באתר על הספר ביום שישי אצל יעקב נשקנו בשיחה בדיוק לנקודות הללו מעניין :)) יום נפלא לעולם ואחותו ממני

maysabel

New member
ראיתם את המחיר של הסדנא

ושל הספר? מפתחות יקרים מדי הייתי אומרת האם ההשתתפות שמורה רק לבעלי האמצעים? דהיינו..שוב מי קובע את ה"ידע" ואת ה"נכון" אם לא אלה המחזיקים ב"ירוקים"? וכי מה השתנה בתפיסת האדם אם כך? לא ייאמן!

אליה ל

New member
לא ראיתי אך אני מנחשת שגם כאן

מדובר כמה אלפים ועל זה נאמר - נו.... שווייןןןןןןןןןןןןןןןןןן

maysabel

New member
לא תמיד

הם תמיד שם רק החיבור או בעצם נראה שצצו כשיש הבנה ויכולת להכיל בכל אופן,העניין הזה לא "צץ" בדיוק אצל יעקב אלא זהו עניין שחושבת עליו כבר מזמן יאלללה הלכתי לשמש :))

אליה ל

New member
אכן ואכן מאיזוש ../images/Emo42.gif

הרי תמיד נאמר שאין חדש תחת השמש. הכל כאן, הכל היה והכל יהיה................ גם תמיד נאמרת האמירה: שכאשר התשובה ישנה נשאלת השאלה. יאללה לכי להתחרדן (להתחרדן = כמו הלטאה שרובצת לה בשמש וסופגת אותה לעורה) נשיקות

מגי 336

New member
תודה על הקישור אליה ../images/Emo24.gif

התחלתי לקרוא ואני תוהה - איך להתייחס לכתוב? מי כתב את ספר הידע ? ומהי קבוצת החברים?

אליה ל

New member
מגי, לא כל דבר מצריך תהייה

אם זה מתאים לך - סבבה ואם לא - אז מה בעצם זה משנה? ובעצם על איזה ספר ידע את מדברת? זה החדש המתורגם או זה ממוצא תורכי? הספר התורכי - ספר הידע, הינו ספר מתוקשר שמסתובב מזה שנים ברחבי העולם והוא נלמד בקבוצות כולל גם קבוצות בארץ.

מגי 336

New member
../images/Emo140.gifהתכוונתי לספר התורכי

זה שאת הקישור שלו הבאת. משנה לי כי אני אוהבת לדעת מה אני קוראת במיוחד כשאני חשה רטט של תדר עובר בי, חשוב לי לדעת מאיפה התיקשור מגיע. האם ידוע לך (או למישהו כאן) איך מגיעים לקבוצות שלומדות את הספר בארץ?

למעלה