ספר: "הכושר לקשר"

ספר: "הכושר לקשר"

´הערכה וטיפול בילדים עם בעיות תקשורת- גישות חדשניות´. בעריכת סוזן לוינגר ופנינה קליין, הוצאת "אח" קרית ביאליק 2002. תודה לאמא מ שהזכירה את הספר בשרשור קודם וגרמה לי לרוץ לקנות אותו! ספר נ-ה-ד-ר, פשוט לא יכלתי להניח אותו מהיד. אז מה יש שם? אבחנה, אפיונים וגישות לטיפול וקידום של ילדים עם בעיות תקשורת. הספר מאוד מעניין אבל הכי חשוב- נותן "טיפים" והנחיות לפתיחת ערוצי תקשורת במשחק, התנהגות בסיטואציות שונות עם הילד/ה ועוד... אולי להורים ה"מומחים" שביניכם הוא לא מחדש הרבה (ואולי כן), אבל לי הוא תורם המון בימים אלה. גם אם הנסיך שלי לא יאובחן "רשמית" בספקטרום, אני מרגישה שהמידע בספר יעזור גם לנו. ממליצה בחום, ושוב תודה לאמא מ. נ.ב. אני מצאתי אותו ב"סטימצקי".

doritmor

New member
מעניין אם זו אותה סוזן לוינגר?

למנהלת מכון בייקר שעליו סיפרתי באחד השירשורים, קוראים ד"ר סוזן לוינגר. האם זו אותה אחת? אם כן, סביר להניח שהיא תרמה מהנסיון שלה וההיכרות שלה עם שיטת גרינשפן לספר.

כן.

זו אותה ד"ר לוינגר (ראש היחידה לילדים עם בעיות תקשורת בבייקר)וכן פרופ´ קליין שהיא מנהלת מרכז בייקר בבר אילן.

smaj

New member
בהחלט מומלץ לרכוש את הספר

שלום! אני סטודנטית לחינוך מיוחד שנה ג´, ועובדת עם ילדה עם PDD. במקרה יצא לי לאחרונה להתוודע על הספר כחלק מהרצאה שאני מכינה על בעיות שפה ודיבור.הספר עזר לי המון ואני יודעת שהוא יישאר אתי מעכשיו לכל אורך העבודה כי באמת יש עצות פרקטיות וזה מה שבסופו של דבר הרבה מאיתנו צריכים. כמו כן, הוא בעברית (לאלה שעוד שוחקים שיניים עם אנגלית, כמוני) . אז זהו.. מקווה שעזרתי להמלצה.. סופשבוע נעים לכולם!

למעלה