ספר הכנה לפסיכוטני של צה``ל

liorle1

New member
ספר הכנה לפסיכוטני של צה``ל

השגתי את הספר של קידום והוא נראה בדיוק כמו פסיכומטרי למעט אנגלית וצורות.מישהו יודע אם הוא באמת מכסה את הבחינות הפסיכוטניות של צה``ל?

Moran84

New member
כן הוא מכסה מאוד!

אני למדתי איתו לפני הפסיכוטכני אבל לא הייתי חכמה מספיק ולקחתי אותו באותו היום של המבחן. בסוף הופיעו במבחן שאלות שהיו בספר.. עדיף לשבת וללמוד אותו כמה ימים לפני הבמח.. את\ה מתכוונ\ת למבחן שבצו הראשון נכון? אם כן הספר מצוין!! אם לא אני לא יודעת כי אני מתכוונת למבחן שבצו ראשון

מזלט

New member
אני לא מבין

עד לאיזה רמה הגענו?! מילא ללמוד למבחנים בבי``ס, אבל למבחן הזה? המבחן הזה הוא חלק מאוד חשוב בקב``א, והשימוש בספר הזה פשוט פוגע והורס לאחרים שבאמת ראויים להגיע למקומות יותר איכותיים (מבחינת הצבא) מאשר אחרים שלמדו עם ספר לבחינה הזאת.

נריה_ה

New member
אני לא

מה זה השטויות האלה! מי שלומד שיהיה לו לבריאות! מי שלומד - משקיע, ומי שמשקיע מצליח. אל תגיד שאתה מדבר ברצינות...

balcony

New member
נכון- אבל זה מה שקרה עם הפסיכומטרי

זה הפסיק להיות מדד למשהו מהרגע שאנשים התחילו ללמוד. מי שיכול להרשות לעצמו קורס טוב יצליח, ומי שיכול להרשות לעצמו ספר הכנה למבחני הצבא יצליח גם... יש דברים בחיים שלא צריך להתכונן אליהם- יש סיבה לכך שהצבא מצפה שתבוא ללא הכנה: הוא רוצה לבדוק את היכולת האמיתית שלך, כדי שהתפקידים שיוצעו לך יתאימו כמה שיותר.

נריה_ה

New member
הערה.

השאלה היא מה אתה רוצה למדוד?!?! אתה צריך לזכור שאנשים לא נולדים בצורה מסויימת. מכלול הארועים שעוברים על אנשים בחייהם משפיעים על התנהגותם, אופים, דרכם לפתרון בעיות, ועל הידע שלהם. התכוננתות למבחן דרך ספר הכנה לפסיכוטכני היא התכוננות למבחן בדיוק כמו חיים מלאי אתגרים ובעיות (שגם דרכם לומדים). באופן עקרוני, אתה יכול להגיד שאין טעם במבחנים כלל, הם לא משקפים כלום... נכון?!?!

מזלט

New member
הם דווקא מאוד משקפים

הם אלה שיקבעו אם בעוד שנתיים מהגיוס שלך אתה תהיה טייס או חפ``ש בגולני. ואני לא רואה שום סיבה שאדם שהיה צריך ללמוד לבחינה המצחיקה הזאת, יהיה טייס. לא רק זאת, גם אם הוא יגיע לקורס, סביר להניח שהוא יפול, ואז יתברר כמה זמן ומשאבים התבזבזו על אותו אחד שלמד לבחינה.

balcony

New member
כולה מבחנים של הצבא

אפשר לחשוב כמה קשה זה. חוצמזה- מזלט צודק

amir18

New member
טל טל טללללל

תגיד לי משהו... אתה אוהב לצחוק על אנשים? אני לא מבין למה היית צריך לעשות את מה שעשית כדי להרגיז אותי.. אבל אני יודע ואתה יודע שאני יודע.

למעלה